James Donkey 008 alınır mı?

GetReazy

Decapat
Daha fazla  
Selamlar. Sizce James Donkey 008 alınır mı? 400 TL. Kulaklığı çok beğendim 7.1 özelliği çok önemli ama herkes yok bozulurmuş falan diyor ürüne galiba ön yargı var sizin de görüşlerinizi alabilir miyim James Donkey'le ilgili? Eğer başka bir öneriniz varsa 400 TL'ye 7.1 olacak önerebilirsiniz ama üstüne para ekleyemem.

Son düzenleyen: Moderatör:
Selamlar. Sizce James Donkey 008 alınır mı? 400 TL. Kulaklığı çok beğendim 7.1 özelliği çok önemli ama herkes yok bozulurmuş falan diyor ürüne galiba ön yargı var sizin de görüşlerinizi alabilir miyim James Donkey'le ilgili? Eğer başka bir öneriniz varsa 400 TL'ye 7.1 olacak önerebilirsiniz ama üstüne para ekleyemem.
ben şuan üç kulaklık arasında kaldım baya bir araştırma yaptım bence bu üçü güzel kulaklıklar:
James donkey 008
James donkey 720
Tronsmart Solo
ben şuan üç kulaklık arasında kaldım baya bir araştırma yaptım bence bu üçü güzel kulaklıklar:
James donkey 008
James donkey 720
Tronsmart Solo
ben bu üçünden birini almayı planlıyorum

Ben 6 aydır kullanıyorum kendine göre ekolayzer ayarını diyorsan ki ben yaparım ilk başta sesi biraz garip gelecek.
PC hocası TV'den gaza gelip sakın alma parayı başmışlar konuşturmuşlar yani hayatımda bu kadar iyi paraylan yalan söyleyip reklam yapan görmedim.

He bir de ayrıca 7.1'i berbat arkadaşlarını konuşurken her şeyi çeviri yani çok saçma sapan bir ses oluyor eco sanki bomboş bir odadaymış gibi ses geliyor ama 7.1 siz güzel ayar yaparsan sesi alabiliyorsun ben bir kulaklık daha görmüştüm Diablo sades diye niyetim oydu ama unttum zaman geçtikçe gittim bu saçma sapan kulaklığı aldım.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı