James Donkey 008 indirim

Dosya Ekleri

  • Screenshot_20201008_201159_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_20201008_201159_com.android.chrome.jpg
    49,5 KB · Görüntüleme: 61
Hahahaha eşek James dedim, Cem Yılmaz 'ın kayıp torunuyum, çok komiğim. Abi okulda bir espri yapıyorum 15 kız birden kaldırıyorum. Oğlum espri yaptım lan gülün(!) Neredeyse 2 senedir 712 kullanıyorum, memnunum. 2-3 kere yere düşürdüm hala ses kalitesinden ödün vermedi. Mikrofon sesi karşıya iyi iletiyor ama biraz boğuk gidiyor mikrofon kulaklığı olduğu için. Tek sorun RGB 'lerde var. Sol taraftaki RGB sağ taraftakinden biraz önde gidiyor. Fanboy değilim her türlü eleştiriye açığım.
Sakin ol koca adam. Alan alabilir isterse. Zorlamıyoruz. Daha iyi alternatifler olduğunu söylüyorum :).
Hala öneri gelmedi boş konuşma 2 yaşında oğlum var 710 u cekistirmedigi gun yok yerlerde gezer seviyor diye ama hayvan gibi çalışıyor hala o fiyata gaming 7.1 kulaklık alırsınız ancak böyle eşek o diyip konuşursunuz. Gerçekten AMD islemci ısınıyor alinmaz lafını Intel AMDyi ezer lafını Ryzen serilerinde söylemeye devam eden popilerden farksizsiniz aksini ispat etmek isterseniz öneri yapın o fiyat aralıklarında.
Bu agresiflik ne ya? Kullan istersen. Ben kullananlara bir şey demedim. Alacak olanlara bir şey dedim. Onlar da beni dinlemek zorunda değil. Kendiniz kullanıyorsunuz ya da hiç sorun çıkmadı diye kaliteli olduğu anlamına gelmiyor. Ben de 80 TL'lik Rampage klavye kullanıyorum 5 aydır sorunsuz. Kaliteli mi demek oluyor bu şimdi? Hayır. Basitmiş değil mi? Hem 008 yerine Cloud Stinger var, GSP 300 var şuanda indirimde, MH630 var. Şimdi bunlar varken JD önermek doğru mu? Cevabı biliyorsundur.
E tamam öner işte mesrla kulaklik 710 711 fiyatında öneri yap. Bazi ürünleri tam bir eşşek kabul ama forum olarak çok ezberden konuşuyorsunuz. Ben kulaklık kullandım memnunum ve öneri bekliyorum hadi
Transmort Sono. Ezer geçer.
Daha kaliteli marka diye bir şey yok. O zaman JD 008 almak yerine Sony'nin 100TL olan kulaklığını alsın. Corsair'in jdden çok daha iyi bir marka olması HS35'i hiçbir zaman 008'den iyi yapmayacak.
Aynı fiyata dedim. Keşke James Donkey alacağına okuluna para harcasaydın. Daha iyi bir yatırım olabilirdi. Neyse geçti artık. Hem ikisi farklı bütçede. Aralarında o kadar fark yoktur sen merak etme.
 
Ürünün fiyatından haberin yok sanırım. Yanlışlıkla 250 TL yazdım. Çok zor bir şey olmasa gerek ürünün fiyatını kontrol etmek...
Kardeş zaten 250 TL yazmışsın ben daha neyini araştırayım. Tamam hadi kardeş JD kulaklık olsun 750 TL. Sen geldin 7 'ye basacağına geldin 2 'ye bastın anlıyorum. Hadi 750 TL olsun JD kulaklık. Corsair HS60 849 TL. Bak en pahalı James Donkey kulaklık 008 model olanıdır, onun fiyatı da 549 TL. Hadi sana olsun 749 TL. Sen nasıl 749 TL kulaklık ile 849 TL olan kulaklığı karşılaştırıyorsun. Bak seni rencide etmemek için kulaklığın fiyatını 200 TL arttırdım.
 
Kullandığınız James Donkey kulaklığın bir fotoğrafını atar mısınız?

Arkadaşın söz ettiği kulaklığı direkt olarak kullanıyorum aktif bir şekilde, tek sıkıntısı driver. 400TL'ye alacağı hiçbir kulaklık yanına bile yaklaşamaz bu kulaklığın. 10 saat oyunda oynasa, 10 saat müzikte dinlese, 10 saat ders dinlese yine kulağı başı ağrımaz.
 

Dosya Ekleri

  • aaaa.jpeg
    aaaa.jpeg
    104,9 KB · Görüntüleme: 49
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı