James Donkey 008 indirim

Kahretsin Corsair çok kalitesiz bir marka(!)

Önermeyenler marka düşmanlığı yapmaları hariç elle tutulur bir sebep söylerlerse alma, ama hiçbir fikirleri yok çünkü ne bu kulaklığı kullandılar ne kullanan tanıdıkları var. Sadece JD diye kötü diyorlar dünyadan haberleri yok.

Türkler kendini malını savunur zaten. Markayı gidin araştırın öyle konuşun.

Önermeyenler marka düşmanlığı yapmaları hariç elle tutulur bir sebep söylerlerse alma, ama hiçbir fikirleri yok çünkü ne bu kulaklığı kullandılar ne kullanan tanıdıkları var. Sadece JD diye kötü diyorlar dünyadan haberleri yok.

James Donkey 711 kulaklığı elimde kaldı, klavyesinin malzemesi o kadar kalitesiz ki 300 TL verdiğim klavye daha 5 ay kullandıktan sonra üstündeki boya çıkmaya başladı, soyuldu.

Türkler kendini malını savunur zaten. Markayı gidin araştırın öyle konuşun.

Kaç kere JD kullandın? Hiç. Devam devam profilinde bulunan yayıncının önerdiği markaları kullan, kendisi parayla alıp öyle öneriyor zaten :D. JD markasının neredeyse satışa çıkardığı 10 üründen 5-6 tanesini kullandım driver sıkıntısı hariç öyle ne bozulan oldu, ne bir şey olan senin gibi hayatında gördüğü tek klavye Vatan'da standa koyulan klavye olan adam için tabii kötü marka olur.

Kaç kere JD kullandın? Hiç. Devam devam profilinde bulunan yayıncının önerdiği markaları kullan, kendisi parayla alıp öyle öneriyor zaten :D. JD markasının neredeyse satışa çıkardığı 10 üründen 5-6 tanesini kullandım driver sıkıntısı hariç öyle ne bozulan oldu, ne bir şey olan senin gibi hayatında gördüğü tek klavye Vatan'da stan da koyulan klavye olan adam için tabii kötü marka olur.

Yazacağım laflar yüzünden tekrar ceza yemek istemiyorum, siz kullanmaya devam edin.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı