James Donkey 1TB M.2 SSD İncelemesi

Bende 7 aydır kullanıyorum hiç bir sıkıntı yaşamadım ilk günkü gibi hızlı. Önerilmemesinin sebepleri bazı laptoplar da uyum sorunu çıkarması ve Yonga üreticisinin kim olduğu bilinmemesi.

Ne durumda hocam memnun musunuz ? Bende bugün sipariş vermek istiyorum 589 TL fiyatı var.
@XanthiN
Çok fazla kötü yorum yapıyorlar insanın zoruna giden kullanmadan kötü yorum yapmaları. 1 tane bile M2 SSD sorunu görmedim forumda ama hala herkese alınmaz alınmaz diyip duruyorlar.

Ben de satın aldım arkadaşlar.

Genelde bu kullanıcıların bilgisizliğinden kaynaklanıyor. Ben zamanında sorunsuz M.2 Samsung SSD
de sattım. Alıcı arkadaş bilgisayarındaki sorundan dolayı kullanamamıştı. Marka fark etmiyor demek istiyorum. Arada sırada elbet üründen kaynaklı sorun yaşayan olacaktır ama bu tüm markalar için geçerli. 3 yıl garantimiz var James Donkey için. Vermezlerse THH gideriz ki hiçbir sorun oluşacağını düşünmüyorum.

512'lisini almıştım 329 liraya değerler bu şekilde.Isınma olayı gözlemlemedim maksimum 48 derece gördüm karşılaştırma fotoğrafındaki rakibi Samsung 970 Pro.İşletim sistemini üzerine kurdum şimdilik bir problem gözükmüyor.İleride ne olur tabi kestirmek çok güç ayrıca ilerleyen zamanda fiyatı dahada düşebilir.

Dosya Ekleri

• sdad.png
    87,1 KB · Görüntüleme: 102
  • sdsd.png
    685,8 KB · Görüntüleme: 110
  • asdasdas.png
    14,9 KB · Görüntüleme: 100
Hayırlı olsun. Bir problem olursa mutlaka tecrübelerinizi buraya yazın.
Ben de satın aldım arkadaşlar.
Size de hayırlı olsun. Bir durum olursa dönüş bekliyorum.

Ben de aldım bundan sisteme taktım fakat daha sistem kuramadım. Boş zamanda sistem kurup deneyeceğim. Sistem kuranlar yorum atabilir mi?

Gayet sorunsuz çalışıyor, içerisinde hem Windows hem de oyunlar mevcut. Sıcaklık da en fazla 45 derece oluyor.
Bende tam ekran kartı altına denk geldi, ana kartın kendi soğutma demiri ve demirin altında macun tarzı ısı yalıtım malzemesi vardı. Ne kadar yansır bilmiyorum, tam çalışırken. Hangi programdan baktınız ısıya?
Gigabyte programında, pciex8 yazan kısımda 38 derece gibi görünüyor şu an işlem yapmadığım halde.

Son düzenleme:
HWMonitor uygulamasından kontrol ediyorum sıcaklıkları.

Hayırlı olsun. Bir problem olursa mutlaka tecrübelerinizi buraya yazın.

Size de hayırlı olsun. Bir durum olursa dönüş bekliyorum.
Uzun kullanım sonrası sorun oluştu mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…