James Donkey 2K monitör alınır mı?

Steel58560

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
2K monitör almayı düşünüyorum James Donkey'in bu monitörü gözüme çarptı. Markayı ilk defa duyuyorum. Aldığımda sorun çıkar mı? Monitörü çok uzun süre kullanacağım. Ya da Gameon'un bu monitörü nasıldır?

Son düzenleyen: Moderatör:
2K monitör almayı düşünüyorum James Donkey'in bu monitörü gözüme çarptı. Markayı ilk defa duyuyorum. Aldığımda sorun çıkar mı? Monitörü çok uzun süre kullanacağım. Ya da Gameon'un bu monitörü nasıldır?

İkisi de kalitesiz monitör. Ya Samsung öğrenci indirimi ile bir Samsung monitör al ya da KTC'nin 2K 180 Hz monitörü vardı onu al. İkisi bunlardan daha iyi. Senin önerdiğin monitörlerde illa bir sıkıntı çıkacaktır.

Alınmaz 2 side. Düşük bütçen varsa.
Bunu önerebilirim.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Alınmaz. Max bütçen ne kadar?

İkisi de kalitesiz monitör. Ya Samsung öğrenci indirimi ile bir Samsung monitör al ya da KTC'nin 2K 180 Hz monitörü vardı onu al. İkisi bunlardan daha iyi. Senin önerdiğin monitörlerde illa bir sıkıntı çıkacaktır.
Kalitesiz olduğunu nerden çıkarttın sadece markanın James Donkey yazmasına bakarak mı?
Ön yargılı olmamak bu yüzden önemli.

Bir bütçem yok bilgisayar bütçemden ayrıp alıyorum ne kadar ucuz olursa o kadar iyi tabii ucuz olsun ancak 100 Hz vesaire de olmasın.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı