Benzer fiyatlarda bulabildiğim en iyi klavyeler mekanik olmayan ama daha güvenilir bir firma olan Sharkoon'un Skiller SGK4'ü ve 30 lira daha pahalı olan Rapoo'nun Vpro V700S Alloy'u.
Klavye & Mouse Setleri ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Klavye & Mouse Setleri çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.
urun.n11.com
Sizce en iyi seçenek hangisi? Veya benzer fiyatlarda farklı önerileriniz var mı?
B120'yi daha önce düşünmüştüm ama anti ghosting olmadığı için vazgeçmiştim. XPG Infarex K10'u ise biraz araştırdım baya hoşuma gitti almaya karar verdim. Yardımın için sağ ol.
Ben James Donkey 610S kullanıyorum. Klavyeden çok memnun kaldım. Tek sorunu Türkçe Q olmaması.
Ben zorlanmasamda kardeşim biraz zorlanabiliyor yazarken. Onun dışında 25'e yakın ışık modu var
RGB değil LED bir klavye her şeritte farklı renk var ama bir şeritteki ışığın rengi hep sabit değişmiyor.
Ben Blue Switch'ini kullanıyorum. Sesi gerçekten çok güzel. Almanı öneririm.
Ben James Donkey 610S kullanıyorum. Klavyeden çok memnun kaldım. Tek sorunu Türkçe Q olmaması.
Ben zorlanmasamda kardeşim biraz zorlanabiliyor yazarken. Onun dışında 25'e yakın ışık modu var
RGB değil LED bir klavye her şeritte farklı renk var ama bir şeritteki ışığın rengi hep sabit değişmiyor.
Ben Blue Switch'ini kullanıyorum. Sesi gerçekten çok güzel. Almanı öneririm.
Kardeşim neredeyse 10 ay geçecek şuan nasıl klavye memnun musun hala, sorun yaşadın mı hiç? 300 Türk Lirasına en uygun mekanik onu bulabildim. Önerir misin?