Jony Case
Hectopat
Arkadaslar merhaba bugün sizlere 2.5 aydır kullandığım James Donkey 610S brown Switch'i anlatacağım. Direk iyi ve kötü özelliklerini anlatacağım.
+Özellikleri: Klavyeyi 150 liraya aldım. Kendisi suan 180 lira.
Normal klavye işte ya.
-Eksi özellikleri: 1 kere servise gitti RGB sorunundan dolayı
1-Suan klavyede her türden Switch var gibi. Shift tuşu bazen Blue gibi bazen brown özellikle biraz büyük tuşların sesleri sorunlu bazen yay sesi geliyor.
2-ıçinden tuş çekme aparatı çıksa iyi olurdu çünkü bazi tuşlar gerçekten zor çıkıyor.
3-Tam ışığın altında durursanız RGB'si biraz sönük kalıyor.
3-örgü kablo olsa daha iyi olur muş
4-Hic bilmeyen bir insan direk alsa lan bu Çin malı der çünkü kutusunda 610S yaziyor ve Çince yazılar var. Ayriyeten özellikler kağıda Çince bir şekilde yazılmış
Puanlama: 150 lira etmez hiç riske girmeyin 50 lira daha ekleyip cooler masterkeys MK110 alın. Mekanik diye bunu almayın klavyenin kutusunu attığım için iade de edemiyorum. Benim puanım 3.
Ama bakın bende sorun çıktı diye sizde çıkıcak değil ancak riske girmeye değmez be.
+Özellikleri: Klavyeyi 150 liraya aldım. Kendisi suan 180 lira.
Normal klavye işte ya.
-Eksi özellikleri: 1 kere servise gitti RGB sorunundan dolayı
1-Suan klavyede her türden Switch var gibi. Shift tuşu bazen Blue gibi bazen brown özellikle biraz büyük tuşların sesleri sorunlu bazen yay sesi geliyor.
2-ıçinden tuş çekme aparatı çıksa iyi olurdu çünkü bazi tuşlar gerçekten zor çıkıyor.
3-Tam ışığın altında durursanız RGB'si biraz sönük kalıyor.
3-örgü kablo olsa daha iyi olur muş
4-Hic bilmeyen bir insan direk alsa lan bu Çin malı der çünkü kutusunda 610S yaziyor ve Çince yazılar var. Ayriyeten özellikler kağıda Çince bir şekilde yazılmış
Puanlama: 150 lira etmez hiç riske girmeyin 50 lira daha ekleyip cooler masterkeys MK110 alın. Mekanik diye bunu almayın klavyenin kutusunu attığım için iade de edemiyorum. Benim puanım 3.
Ama bakın bende sorun çıktı diye sizde çıkıcak değil ancak riske girmeye değmez be.
Son düzenleyen: Moderatör: