James Donkey 610s klavyenin ışığı yanmıyor

350070

Megapat
İlk 5 Haneli Mesajınız!
Makaleler
4
James Donkey 610s klavye aldım PC kapalı iken fare ve kulaklık ışıkları yanıyor fakat klavye yanmıyor. Klavyenin de yanması için ne yapmalıyım erp mod güç vermiyor. Klavyede hiçbir sorun yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
James Donkey 610s klavye aldım PC kapalı iken fare ve kulaklık ışıkları yanıyor fakat klavye yanmıyor. Klavyenin de yanması için ne yapmalıyım?

Kapalı iken yanmaması lazım hocam. Sizin istediğiniz anormal değil mi?

Keşke James Donkey (eşek) markası almasaydınız hocam şimdiden geçmiş olsun.

Klavyeden memnunum PC kapalı iken klavyeler BIOS'dan güç verilebilir. Markanın ne önemi varki.

James Donkey ürünleri kronik sorunlu hocam klavyenin maksimum 6-12 ay ömrü var ve Çin'den ürün alıp marka basıyorlar Rampage, Gamepower ve James Donkey araştırırsanız makale bulabilirsiniz. Umarım sizinki uzun ömürlü olur.

Klavyeden memnunum PC kapalı iken klavyeler BIOS'dan güç verilebilir. Markanın ne önemi varki.

Verirsiniz ama hocam bence normali kapalı olması.

James Donkey ürünleri kronik sorunlu hocam klavyenin maksimum 6-12 ay ömrü var ve Çin'den ürün alıp marka basıyorlar Rampage, Gamepower ve James Donkey araştırırsanız makale bulabilirsiniz. Umarım sizinki uzun ömürlü olur.

Verirsiniz ama hocam bence normali kapalı olması.

Ben istedğiim için yanık olmasını istiyorum.
Hocan FN + yukari ok dener misiniz?

Olmuyor.
BIOS: H81M-S2V

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı