Selamlar.
Sorunum klavyemdeki W tuşuna bastığım zaman mekanik klavyede o çıt sesi çıkıp bastığıma dair ses çıkıyor fakat basılıyor olarak göstermiyor. Örnek olarak bir yarış oyununda çok çilesini çektim. Araba ben tüm gücümde basmazsam eğer gitmiyor. Sert bastığım halde arada bir tekliyor basmıyor falan.

Temizlediğim zaman sorun düzelmedi fakat USB'sini çıkartıp taktığımda sorun kısa sürelide olsa düzeliyor sonra geri aynı şekilde yanıt vermiyor. Klavyeyi değiştirmek istemiyorum. Sorun nedir? Bilgisayarcıya götürmeli miyim? Kendim halledebileceğim bir sorun mudur?

Klavye: James Donkey 610S.

Uzak durman gereken bir markaya bulaşmışsın kolay gelsin.

Artı -1 Eksi
Kaliteli sayılan bir marka olsaydı eminim ki yardım etmeye çalışan bir çok insan olacaktı, fakat James Donkey yazısını gördüğünüz an kötülemeye başlıyorsunuz.
''Jd bu moruQ bozulur yavv'' klasik yardım etmiyorum demenin farklı bir şekli olsa gerek. Aynı sorun razer klavye'de olsa yardım için destan yazar aynı arkadaşlar.

Şahsen ben James Donkey SSD kullanıyorum gayette memnunum. Klavyem Turbox, mouse rampage. Paramın yettiği şeyleri alıyorum. Gönül ister tabii steelseries klavye filan alalım ama bütçeye göre hareket ediyor herkes yoksa kim parası varken bunlara yönelir.

1000 TL daha koy apex pro al hocam. Turbox kalitesiz (!)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…