James Donkey 616 klavyeye çay döküldü

Turin_Turambar

Hectopat
Katılım
31 Ocak 2021
Mesajlar
26
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Yaklaşık 10dk kadar önce klavyeme çay döktüm. Döktüğüm gibi kablosunu çekip tuşlarını söktüm ve kaloriferin üstüne ters bir şekilde koydum. Klavye modelim James Donkey 616. Klavye mekanik hisli olduğundan dolayı tuşların altında Switch benzeri bir parça var sizce bu parça çayın anakarta değmesine engel olmuş olabilir mi? Klavyemin çalışması için başka ne yapmam gerek? Bu arada çay da çok az şeker vardı.
Klavye şu an sorunsuz çalışıyor sadece boşluk tuşunda yapışkanlık hissi var. Bunu nasıl geçirebilirim.
Ara ara boşluk tuşunun içindeki Switch benzeri yapıyı kolonyalı kulak çubuğuyla temizledim. Şuanda klavyede hiçbir problem yok.
 
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı