James Donkey 619S alınır mı?

Bütçe
500
Link bırakabilir misiniz?
@Quadranil1 @BerkayZ87 hangisini tercih etmeliyim veya öneriniz var mı? Eğer öneriniz yok ise seçeneklerim şunlar klavye olayını pek anlamıyorum eğer önereceğiniz varsa onu da düşünebilirim.

Burada da ağır basan James Donkey'i kimse beğenmiyor ama görüntüsü çok hoşuma gidiyor 87 tuşlu modeline bakacaktım ama şu anlık satışta yok ve G87'yi çok önerdiler.
Ve 87 tuşlu olursa daha iyi olur ama çok da zorunluluğu yok alacağım ekipmanlar arasında klavyeyi pek önemsemiyorum diyebilirim.

Son düzenleme:
@Quadranil1 @BerkayZ87 hangisini tercih etmeliyim veya öneriniz var mı? Eğer öneriniz yok ise seçeneklerim şunlar klavye olayını pek anlamıyorum eğer önereceğiniz varsa onu da düşünebilirim.

Burada da ağır basan James Donkey'i kimse beğenmiyor ama görüntüsü çok hoşuma gidiyor 87 tuşlu modeline bakacaktım ama şu anlık satışta yok ve G87'yi çok önerdiler.
İkisi arasından G87 daha iyi. JD'nin kalitelisini dahi almam. Modele bakmadım bile, kaliteliyse bile önermiyorum.

Hocam James Donkey'i ben hiç sevmiyorum fazla kalitesiz bana kalsa G87 alırdım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı