James Donkey 619s Black/Brown Switch alınır mı?

Rastgele SSD sağlığı konusuna baktım ve James Donkey özelinde bir sıkıntı görmedim.
710-711-712 için de kronik sorunlu ürün çıkartması bütün ürünlerinin kötü olduğu anlamına gelmiyor bence.
James Donkey fanı değilim bu arada. :D
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

James Donkey çinden aldığı dandik markasız satılmayan Ürünlerin üstüne JAMES EŞŞEK logosu yerleştirip satıyor. Markası, nerede üretildiği vs mechul. Ürünün ömrü de mechul, JD monitör alıyorsunuz misal, içindeki kapasitörlerin kaliteli olması lazım sonuçta 7/24 çalışan bir makine. Bu söylediğim şeylere rağmen satın alıyorsanız bir şey demiyorum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

James Donkey Çin'den aldığı dandik markasız satılmayan ürünlerin üstüne james eşşek logosu yerleştirip satıyor. Markası, nerede üretildiği vs mechul. Ürünün ömrü de mechul, JD monitör alıyorsunuz misal, içindeki kapasitörlerin kaliteli olması lazım sonuçta 7/24 çalışan bir makine. Bu söylediğim şeylere rağmen satın alıyorsanız bir şey demiyorum.

Konu klavye hakkında yalnız.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı