James Donkey 710 alınır mı?

Bütçe
350

zankee

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba bu kulaklığı almak istiyorum önceden az bir süre kullanmışlığım var bana ses seviyesi fiyatına göre çok iyi geldi kolayca ses kasılabiliyor ama bu kulaklığı çok kötüleyen oldu, kararsız kaldım. Bütçem en fazla 350 TL önereceğiniz kulaklık var ise bütçeme göre önerirseniz sevinirim. Sizce alsam sıkıntı olur mu? genellikle Valorant oynuyorum 2-3 yıl götürürse yeterli benim için.

Ben 6-7 aydır kullanıyorum, öneririm.

Ona da baktım ama bilindik ve çok satılan bir marka değil ve oyun dışında ses kalitesi çok kötü diyorlar.
Galax gayet bilindik ve kaliteli bir markadır. Ses kalitesi bu bütçedeki ürünlerin çoğunu geçer. Fiyatı da 235 TL.

James Donkey'in kalitesiz ürünlerini alacağınıza Galax alın.

Galax gayet bilindik ve kaliteli bir markadır. Ses kalitesi bu bütçedeki ürünlerin çoğunu geçer. Fiyatı da 235 TL.

Gamenote H2016D önerip öven çok oldu kulaklıkta 7.1 bile yok ama çok iyi diyor geneli oyun için iyi midir?

O markaya ait hiçbir ürün alınmaz. Türkçesi eşek demek çünkü.

O markaya ait hiçbir ürün alınmaz. Türkçesi eşek demek çünkü.

Kuzenim 2 yıldan fazladır kullanıyor kablo dolanması dışında ses kalitesi ve mikrofon kalitesi gayet iyi dedi bende kullanmıştım CS:GO'da fiyatına göre 7.1'i hissettiriyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…