Üstadım emeğimize sağlık tek tek konuları benim için ayarlamışsınız.Yorumunuz için teşekkürler, açıkcası uzun uzun anlatma gereği duymadım, neden derseniz bu markalar hakkında sosyal içerisinde binlerce konu var. Onun dışında bu tür açılan konuların hemen hemen hepsinde bu markalardan neden uzak durulması gerektiğide söyleniyor. Yani biraz araştırmaya yönelmekte kişinin kendisi için de iyi bir katkı olacaktır. Ama yine de özetlemek gerekirse, markanın neredeyse tüm ürün ve modelleri kronik sorunlar içeriyor, malzeme kalitesi kötü, verdiği performans zayıf. Dandik sert plastikler kullanılıyor ve kulak baş ağrısı gibi şeylere sebebiyet veriyor uzun süreli kullanımlarda.
Birde kaynak demişsiniz o konuda da haklısınız,
James Donkey JD710 Kulaklık Pedi Sorunu
James Donkey için yazılan 'James Donkey JD710 Kulaklık Pedi Sorunu' şikayetini ve yorumlarını okumak ya da James Donkey hakkında şikayet yazmak için tık...www.sikayetvar.com
James Donkey - Şikayetvar
James Donkey şikayet, iletişim, James Donkey yorumları ve müşteri hizmetleri şikayetleri için tıklayın! James Donkey için yazılan tüm şikayet ve kullanı...www.sikayetvar.com
James Donkey 710 Siyah 7.1 Surround Gaming Kulaklık Çalışmıyor!
James Donkey için yazılan 'James Donkey 710 Siyah 7.1 Surround Gaming Kulaklık Çalışmıyor!' şikayetini ve yorumlarını okumak ya da James Donkey hakkında...www.sikayetvar.com
James Donkey 710 Kulaklığın Driver Sorunu
James Donkey için yazılan 'James Donkey 710 Kulaklığın Driver Sorunu' şikayetini ve yorumlarını okumak ya da James Donkey hakkında şikayet yazmak için t...www.sikayetvar.com
James Donkey 710 Kulaklık Pedleri Çok Soyuldu!
James Donkey için yazılan 'James Donkey 710 Kulaklık Pedleri Çok Soyuldu!' şikayetini ve yorumlarını okumak ya da James Donkey hakkında şikayet yazmak i...www.sikayetvar.com
James Donkey Kulaklık 711 Mikrofon Sorunu!
James Donkey için yazılan 'James Donkey Kulaklık 711 Mikrofon Sorunu!' şikayetini ve yorumlarını okumak ya da James Donkey hakkında şikayet yazmak için ...www.sikayetvar.com
James Donkey 710 Kulaklık Sonsuz Cızırdama Sorunu
James Donkey için yazılan 'James Donkey 710 Kulaklık Sonsuz Cızırdama Sorunu' şikayetini ve yorumlarını okumak ya da James Donkey hakkında şikayet yazma...www.sikayetvar.com
Yeterliyse sosyalden ve diğer forumlardan devam edelim;
James Donkey 712 dip ses sorunu
Arkadaşlar kulakligi takinca ssss diye ses geliyor. Windows'tan sesi kapayinca ses gidiyor. Normal mi? İade edeyim mi?www.technopat.net
James Donkey 712 kulaklık sorunları
Merhaba, geçen Cuma İncehesap'ın Gaming Geceleri etkinliğinde 150 TL'ye aldığım James Donkey 712 geldi. Epey ucuz bir fiyattan yakaladığım için aldım yoksa kesinlikle almazdım. Geniş bir inceleme konusu değildir, buraya sadece sorunlarını yazacağım: Fark ettiğim problemler: Dip ses (cızırtı)...www.technopat.net
James Donkey 712 Dip Ses
Kulaklık elime ulaştı ses kalitesi falan güzel fakat mikrofon testimde arkada cızırtı veya dip ses var. Eski mikrofonumda da bu sıkıntı vardı bu dip ses veya cızırtı nasıl yok olur?www.technopat.net
James Donkey 712 dip ses sorunu ve kalitesizliği
Arkadaşlar bu konuyu daha fazla insan mağdur olmasın ve hevesi kırılmasın diye açıyorum çünkü ben öyle oldum. Amacım bir markayı kötülemek kesinlikle değil. Tamamen objektif olarak yorumlayacağım bu kulaklığı. Kulaklığı 50 TL indirim ile yaklaşık 250 TL'ye aldım Kulaklık elime az önce ulaştı ve...www.technopat.net
James Donkey 710 7.1 Surround Kulaklıktan TIS Sesi Gelmesi
2 Saat evvel yeni kulaklığım James Donkey 710 geldi, taktım mikrofonun da vs bir sorun yok ama hoparlörden arkadan sürekli tıss sesi geliyor ve tilt edici şekilde. Bunun bir çözümü var mıdır? Bu kulaklıkla ilgili mi yoksa bilgisayarım ile ilgilimi anlayamadım. Kasadaki bütün USB girişlerini...www.technopat.net
James Donkey 710 pişmanlıktır
Yaklaşık 1 ay önce bir hata yaptım ve konu açmadan bir kulaklık aldım. 3.haftanın sonlarına doğru kötü kablolama yüzünden biraz sürtünme yaşanmıştı kablomda, bende tamamen kabloyu çıkartıp soruna bakmak istedim. Baktığımda bakır tellerin neredeyse koptuğunu gördüm ve aşınma güçlü bir aşınma...www.technopat.net
İkna oldum teşekkür ederim. Hakkınızı helal edin.