James Donkey 711 7.1 kulaklık CS:GO ses kasamama sorunu

Selamün aleyküm, ben James Donkey 711 kulaklığını aldım iyimi ettim kötümü ettim bilmiyorum ilk defa bu fiyata böyle bir ürün aldım. 7.1 miymiş neymiş, o varmış lakin CS:GO'da nedense çok garibime geliyor. Sanki adam arkamdan geliyormuş gibi hissediyorum, sağım da solum da oluyorlar.
Yazılımından herhangi bir ayarlar yapmak gerekiyor mu, yapmak gerekiyorsa neleri nasıl şekilde ayarlamam lazım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Gerçek 7.1 fiyatları zaten 800 TL'den aşağı değil. Aldığın kulaklık sadece 170 TL ve aynı kulaklıgı yaklaşık 5 aydır kullanmaktayım. Gecem gündüzüm CS:GO da geçiyor ve oldukça memnunum.

Ses ayarından ayarı gerçek 7.1 kulaklığınız olmadan 7.1 veya 5.1 yapmayın, stereo olanını deneyin, daha rahat ses kasacaksınız.

Peki

Peki bu yazılımında EQ on ne işe yarıyor onda herhangi bir ayar yapmamı önerirmisiniz?
EQ, tam adıyla ekualizer(Equalizer) tiz veya bas veyahutta diğer ses tiplerini istediğiniz gibi ayarlamanızı sağlıyor, dokunmanızı pek tercih etmem çünkü ne ben, ne de çoğu kişi nasıl çalıştığını, nasıl ayarlanmasını gerektiğini bilmiyor. Ses kasmanıza bir artı sağlamayacaktır.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı