İade etmen şansın hala varsa edip Galax sonar 01 veya H2002P al.1 yıl sonra elinde kalacaktır.Tecrübeyle sabit 6 ay sonra kablosu paramparça oldu.James Donkey 711 aldım. CS2 oynuyorum. En iyi ayar nasıl olmalı?
O modeli kullanmadım ama onun gibi düşük markalar için genel geçer bir tavsiye vereceğim. Bilhassa CS2 için faydasını göreceksin. Bizzat Bloody G528C ve Galax SONAR-02 için elde ettiğim sonuç budur.
Kendi yazılımını kaldırıp sürücüsünü Aygıt Yöneticisi üzerinden sil. Sonra Windows 10/11 kendisi kuracaktır. Bu sürücü kurulduğunda isteğe bağlı olarak ses ayarlarına girip kulaklık özelliklerinden geliştirmeler sekmesine giderek sadece bass Boost açabilirsin. Sonra CS2 ses ayarlarında 3D ses işlemeyi açtığın zaman göreceksin ki en güzel ses böyle kasılıyor. Kendi yazılımlarının içindeki 7.1 sanal Surround tamamen saçmalık. Yazılımı kaldırmazsan ve oyundan 3D açarsan seslerin hepsi beyninin içinde patlar. Oyundan o ayarı açmadığın zaman da asla yeterli olmayacak.
Tavsiyemin sonucu tatmin etmezse yazılımı tekrar kurup eski ayarını yaparsın.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.