James Donkey 712 alınır mı?

Ben 3 senedir 711'i kullanıyorum 712 almayı çok istemiştim o zamanlar haliyle biraz daha ucuzdular ama ben 711'i baya uygun indirimde yakalamıştım 110 TL'ya almıştım şu an çokta memnunum.
Bende 711 aldım iade ettim direk hayatımda gördüğüm en dandik kulaklık. 10-20TL'lik telefon kulaklığı kullansam daha iyi bi ses alırdım.

Şimdi sana dislike attık diye neden attın merak ettim senin kulaklığın çalıştığı için kaliteli mi sanıyorsun?
Çöp bir ürün alınması en son gereken modellerden 40 TL'ye bile değmeyecek Çin'nin en dandik firmalarına ürettiriyorlar ve üstüne sadece marka kazıyorlar.
Bir şey çalışıyorsa kaliteli olduğu anlamına kesinlikle gelmez.
Ben sadece fikrimi belirttim dostum bu kadar gerilmeyin her zamanki klasik muhabbetler adamın söylediği kulaklık 400 TL sizin dedikleriniz 600+ öneri vermişsiniz bende fikir belirttim.
kimseyle kalite marka bilmem ne yarıştırma içerisinde değilim.

Ben sadece fikrimi belirttim dostum bu kadar gerilmeyin her zamanki klasik muhabbetler adamın söylediği kulaklık 400 TL sizin dedikleriniz 600+ öneri vermişsiniz bende fikir belirttim.
Kimseyle kalite marka bilmem ne yarıştırma içerisinde değilim.

Önerdiğim bütçen varsa al dedim onun haricinde James Donkey Rampage Gamepower dışında ki biraz daha kaliteli modeller sunmak.

Bende 711 aldım iade ettim direk hayatımda gördüğüm en dandik kulaklık. 10-20TL'lik telefon kulaklığı kullansam daha iyi bi ses alırdım.
Bilmiyorum ben sorun görmedim şu anda bir sorun görmüyorum zaten bende yenileyeceğim Steel Series düşünüyorum arkadaşta almasın o zaman ne diyeyim arada fiyat farkı var ve ben önceden aldığımı da belirttim herkesin neyden ne kadar beklentisi var bilemem

Aorus H5 kaldıysa onu al çok daha iyi olur. Bütçe artarsa üstte önerildiği gibi V2 X iyi bir tercih olabilir.

Oyun amacıyla kullanıcaksa çok uygun değil stereo çünkü yazılımla mümkün fakat V2 X'te yazılımsal ama onun özel yazılımı var yine de tercih edilebilir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı