James Donkey 712 Kulaklık ses kasma problemi

Öncelikle herkese merhabalar. James Donkey 712 kulaklığını kullanıyorum. CS:GO'da sesler sağdan veya soldan mı geldiği belirgin değil. Rütbem efsanevi kartal YouTube'da profesyonel oyuncuların videolarında ki seslerin yönleri daha belirgin gelirken kendi oynadığım oyundaki sesler çok belirgin gelmiyor.

Hyperx cloud alpha s'de bile sesler belli değil. Boş ver takma kafaya. Gerçek 7.1 olmadıktan sonra hepsi aynı. Kandırmaca.

Öncelikle herkese merhabalar. James Donkey 712 kulaklığını kullanıyorum. CS:GO'da sesler sağdan veya soldan mı geldiği belirgin değil. Rütbem efsanevi kartal YouTube'da profesyonel oyuncuların videolarında ki seslerin yönleri daha belirgin gelirken kendi oynadığım oyundaki sesler çok belirgin gelmiyor.

Bu bende de olmuştu bilgisayarın mono sesi açmıştır.

Eğer YouTube'daki videolarda seslerin daha belirgin olduğunu duyuyosan kulaklıktan kaynaklı değildir sorun çünkü izlediğin yayını da aynı kulaklıktan dinliyorsun.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı