James Donkey 712 mikrofonu çalışmıyor

aidan16

Hectopat
Daha fazla  
Selamlar, yaklaşık 1 yıl önce aldığım "James Donkey 712" kulaklığını 1 yıl sorununsuz bir şekilde kullandım.
Geçen günlerde bilgisayarıma format attım ve kulaklığın mikrofonu çalışmamaya başladı bilgisi olan yardımcı olabilir mi?

Anakartınızın bir de revizyonu var sanırım, sitesinde 3 tane revizyon olduğunu gördüm. Forumda da revizyon bilgisinin nereden alınacağı bu konu üzerinde belirtilmiş. Sürücü olarak aralarında fark var mı bilmiyorum fakat, Realtek HD Audio Driver yazan sürücüyü indirmelisiniz.

Anakartınızın bir de revizyonu var sanırım, sitesinde 3 tane revizyon olduğunu gördüm. Forumda da revizyon bilgisinin nereden alınacağı bu konu üzerinde belirtilmiş. Sürücü olarak aralarında fark var mı bilmiyorum fakat, Realtek HD Audio driver yazan sürücüyü indirmelisiniz.

Bir deneyeyim.

Anakartınızın bir de revizyonu var sanırım, sitesinde 3 tane revizyon olduğunu gördüm. Forumda da revizyon bilgisinin nereden alınacağı bu konu üzerinde belirtilmiş. Sürücü olarak aralarında fark var mı bilmiyorum fakat, Realtek HD Audio driver yazan sürücüyü indirmelisiniz.

Olmadı ya yine. Bir bilgisayarcıya göstersem olur mu acaba?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı