James Donkey 720 vs Rampage Comfort

samet4747

Hectopat
Arkadaşlar bu ürünü Gaming gecesinden 200 TL'ye aldım, satıp kar etmek amacıyla. Kendi kulaklığım ise Rampage Comfort. Sorum ise şu: Sizce Rampage Comfort'u mu satmalıyım yoksa James Donkey 720'yi mi? Hangisi beni daha çok memnun eder?
Genel olarak fikirlerinizi de söylerseniz sevinirim.

James Donkey 720 kullanıyorum aşırı derece de menunum çift sürücülü müzik dinlerken falan baya baya iyi hele bir de yazılımdan 3d ve 7.1 açtığın zaman tadından yenmiyor.

James Donkey 720 kullanıyorum aşırı derece de menunum çift sürücülü müzik dinlerken falan bayağı bayağı iyi hele bir de yazılımdan 3D ve 7.1 açtığın zaman tadından yenmiyor.

Comfort 2-3 gündür kendi kendine mikrofonun sesini kapatıyor deli olacağım. Kulaklığın pedleri rahat mı acaba?

Yazılımda sorun yaşayanlar olmuş, buna diyorsunuz? Hiç yazılım ile ilgili sorun yaşadınız mı?
Hiç bir sorun yaşamadım 5-6 aydır kullanıyorum aşırı derece de hoşuma gitti.İnternet kafede HyperX Cloud II kullanmıştım.Müzik performansı olarak kat kat daha iyi.Fakat oyun performansından pek anlamam ama oyunlarda çift sürücülü olduğundan sesler güzel geliyor,birde titreşimi açtın mı oyun performansıda gayet iyi.

Hiçbir sorun yaşamadım 5-6 aydır kullanıyorum aşırı derece de hoşuma gitti. İnternet kafede HyperX Cloud II kullanmıştım. Müzik performansı olarak kat kat daha iyi. Fakat oyun performansından pek anlamam ama oyunlarda çift sürücülü olduğundan sesler güzel geliyor, bir de titreşimi açtın mı oyun performansıda gayet iyi.

Titreşim nedir, bilmiyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı