James Donkey almayın, aldırmayın

Maalesef HS35'te o Corsair kalitesi bulunmuyor. Çok kaliteli sayılmaz.
Ben bu fiyat için beğendiğimi söylemeliyim. Gerisi çok ilgilendirmez beni. Onun dışında zaten yüksek fiyatlarda çok fazla deneyim yapma şansım olmadı. Garantisi yeterli benim için.

Ben 1.5 yıldır hem 1TB M2 SSD'sini hem de 712 kulaklığını kullanıyorum. Gayet memnunum bir problem çıkmadı.
Kulaklığı 179'a , M2 SSD'yi 589'a almıştım. Şu an fiyatlarını bilmiyorum, ama ben alırken bu fiyata daha iyisini bırak yakını bile yoktu.

İyi de yaşadığın sorun nedir? Hiçbir tecrübe paylaşmamışsın ki.

İyi de yaşadığın sorun nedir? Hiçbir tecrübe paylaşmamışsın ki.

Kulaklıkları, ses kasmak ya da müzik dinlemek için alıyoruz. Ya da çoğunluk öyle yapıyor.

Bence gayet açıklayıcı. Burada "ağlamak" üzerine bir şey yok. Şimdi gidip uyuyabilirsin. Yaş 10 falan sanırım. Hala "James Donkey" fan boyları olduğunu düşünemedim. Kusura bakma.

James Donkey kullanan sensin bu arada ben değilim

Kötü diyorsun hangi muadil kulaklık ile kıyasladın?
Kablo kötü ama neden kötü (renk,yapısı,dolaşması vb.)
Sesi nasıl veriyor tizler nasıl-baslar nasıl?

Bilgilerini vermek yerine basbayağı AĞLAMIŞSIN.

Evet james donkey bende sevmiyorum ve almam. Ama konu başlığını görünce herhalde kulaklık elinde patladı zannettim konuya girdim tırt. Hadi iyi uykular...

Aynı şekilde Gamepower da öyle.

Yaklaşık 2 sene öncede hala eşek almayın paranıza yazık diyorduk ama bakıyorum argümanlar aynı. Arkadaşlar ucuz etin yahnisi yavan olur. Biliyorum çoğunuzun yaşı genç ve öğrencisiniz ancak inanın değmez o fiyatlara. Buradan gelip işte şunu bunu alın diyen, 200 TL'lik kulaklık yerine gidip 1000 TL'lik öneren çok insan olur, mümkünse para biriktirip biraz bekleyin.

Katılıyorum. Şimdi 30TL belki daha az verdin ama o zaten birkaç aya bozulunca senden çıkacak, olay bu yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…