Direkt iade edebiliyorsan et.Geldiğinde iade edip Lenovo alasım var ghosting gibi sorunlar yaşamaz isem kullanbilir miyim?
Direkt iade edebiliyorsan et.Geldiğinde iade edip Lenovo alasım var ghosting gibi sorunlar yaşamaz isem kullanbilir miyim?
Alınmaz hocam.
1K ya AM4 olarak Ryzen 5 1600 AF veya Ryzen 5 2600 bakabilirsin.
Ryzen 5 1600 daha iyi olur veya ryzen 5 2600 bulabilirsen.Peki R3 3100 nasıl 700 TL'ye vardı.
Kutusunu acmayacaksin oncelikle. Ardindan destek hattina yazacaksin ve iade islemini baslatmak istedigini soyleyeceksin. Sana kargo kodu verecekler ve o kargo koduyla kargoya gidip, kargoya vereceksin. Ardindan paran hesabina geri yatacak. O para 10 gun falan gelmez ama.Peki benim iade hakkım var değil mi şu an kargoya vermişler gelince iade nasıl ederim İncehesap'tan aldım iade konusunu pek bilmiyorum.
Kutusunu acmayacaksin oncelikle. Ardindan destek hattina yazacaksin ve iade islemini baslatmak istedigini soyleyeceksin. Sana kargo kodu verecekler ve o kargo koduyla kargoya gidip, kargoya vereceksin. Ardindan paran hesabina geri yatacak. O para 10 gun falan gelmez ama.
O kadar bekleyemem peki diyelim iade etmedim beni ne kadar götürür.
James Donkey Epic E10 23.8'' 200Hz 0.5Ms FHD VA Panel Gaming Monitör (Sıfır Ölü Piksel Garantili) - incehesap.com monitör bu.
almaya karar verdiğim videoda bu.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.