James Donkey Epic 10 monitör nasıldır?

İncelemelerde iyi gözükse de uzak durman gereken markalardan birisi. SSD, fare ve klavyelerini deneme fırsatım oldu. Hepsi de çöp düzeyinde parçalar. Monitöründe de kaliteli bir panel kullanmış olma ihtimali görmüyorum. Baktığımda zaten ghosting gibi sorunları var panelinin. Bir parça alacaksanız, aklınızda bir şüphe varsa almadan önce konu açarsanız bilen arkadaşlar yardımcı olur.

İncelemelerde iyi gözükse de uzak durman gereken markalardan birisi. SSD, fare ve klavyelerini deneme fırsatım oldu hepsi de çöp düzeyinde parçalar. Monitöründe de kaliteli bir panel kullanmış olma ihtimali görmüyorum. Baktığımda zaten ghosting gibi sorunları var panelinin. Bir parça alacaksanız, aklınızda bir şüphe varsa almadan önce konu açarsanız bilen arkadaşlar yardımcı olur.

Şu an ince hesaptan iade başlatsam kargocu geldiğinde almasam olur mu?

İncelemelerde iyi gözükse de uzak durman gereken markalardan birisi. SSD, fare ve klavyelerini deneme fırsatım oldu hepsi de çöp düzeyinde parçalar. Monitöründe de kaliteli bir panel kullanmış olma ihtimali görmüyorum. Baktığımda zaten ghosting gibi sorunları var panelinin.
Elimde bulunuyor ve maalesef oyun zevkini çok karşılayamıyor. Ben idare ediyorum ama asla tavsiye etmiyorum.

Şu an ince hesaptan iade başlatsam kargocu geldiğinde almasam olur mu?
Şimdi aldıysan mail atabilirsin hızlı bakıyorlar.

Elimde bulunuyor ve maalesef oyun zevkini çok karşılayamıyor. Ben idare ediyorum ama asla tavsiye etmiyorum.

Dün aldım kargoya verilmiş bir de şimdi okudum İncehesap iade konusunda çok zorluk çıkarıyormuş şimdilik idarelik kullanacağım birkaç aya 2.monitör alırım çünkü sistemide topladım kaç aydır monitör alacağım diye oynayamadım beni birkaç ay idare etse yeter bir daha konu açmadan bir şey almayacağım bu da bana ders oldu.

Bir de bu monitörün panelini hangi şirket yapıyor Donanım Arşivi'nin eski videosunda Samsung olarak görmüştüm.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı