James Donkey JD120 SSD Windows Kurulumu

Makaleler
2
Yer
PCMR diyarı
Daha fazla  
Ucuzluğuna dayanamayıp 103 liraya aldığım James Donkey SSD'yi büyük bir heyecanla montajlayıp Windows kurmayı denedim. Ancak GPT değil MBR bölüm düzeni istediğini söylemesi üzerine USB diskimi MBR olarak yeniden yazırdım. Ancak yine sonuç alamadım. Yardımlarınızı bekliyorum. @NookumPie Sizin daha önce bu konuda yardımcı olduğunuzu duydum inşallah buraya da yardım edersiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sıfır SSD'de bölüm tablosu olmaz. Size kullanılmış SSD satmışlar. Geçmiş olsun. İade edebiliyorsanız iade edin. Ucuz etin yahnisi yenmez.

Yok hocam bu çoğu James donkey ssdlerde öyleymiş ki zaten kutusu dahi sıfır orjinal bantlı. Kronik Çin malı sorunları...
Şuan ssdnin içine uygulama yüklemeyi ve hız testi denedim ve yazan hızın üstünde bir hız veriyor. Sanırım sıcaklıkta hala bir sıkıntı var 49 derece gözüküyor herkeste olduğu gibi. Ancak hala boot kabul etmiyor...
Ufak bir araştırma sonucu ssdmin bölümlerini sildim. Ancak işe yaramadı hdd nin bölümlerini silince ssdye kurabildim. Şuan Windows 10 yükleniyor.

Son düzenleme:

Bende de aynı sorun var nasıl çözdünüz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…