James Donkey JD120 SSD Windows Kurulumu

Makaleler
2
Yer
PCMR diyarı
Daha fazla  
Ucuzluğuna dayanamayıp 103 liraya aldığım James Donkey SSD'yi büyük bir heyecanla montajlayıp Windows kurmayı denedim. Ancak GPT değil MBR bölüm düzeni istediğini söylemesi üzerine USB diskimi MBR olarak yeniden yazırdım. Ancak yine sonuç alamadım. Yardımlarınızı bekliyorum. @NookumPie Sizin daha önce bu konuda yardımcı olduğunuzu duydum inşallah buraya da yardım edersiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yok hocam bu çoğu James donkey ssdlerde öyleymiş ki zaten kutusu dahi sıfır orjinal bantlı. Kronik Çin malı sorunları...
Şuan ssdnin içine uygulama yüklemeyi ve hız testi denedim ve yazan hızın üstünde bir hız veriyor. Sanırım sıcaklıkta hala bir sıkıntı var 49 derece gözüküyor herkeste olduğu gibi. Ancak hala boot kabul etmiyor...
Ufak bir araştırma sonucu ssdmin bölümlerini sildim. Ancak işe yaramadı hdd nin bölümlerini silince ssdye kurabildim. Şuan Windows 10 yükleniyor.

Son düzenleme:
Yok hocam bu çoğu James Donkey SSD'lerde öyleymiş ki zaten kutusu dahi sıfır orijinal bantlı. Kronik Çin malı sorunları...
Şu an SSD'nin içine uygulama yüklemeyi ve hız testi denedim ve yazan hızın üstünde bir hız veriyor. Sanırım sıcaklıkta hala bir sıkıntı var 49 derece gözüküyor herkeste olduğu gibi. Ancak hala Boot kabul etmiyor...
Ufak bir araştırma sonucu SSD'min bölümlerini sildim. Ancak işe yaramadı HDD'nin bölümlerini silince SSD'ye kurabildim. Şu an Windows 10 yükleniyor.

Bende de aynı sorun var nasıl çözdünüz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı