Selam arkadaşlar. Ben SSD alacağım da sizce James Donkey JD240 240GB 3D NAND 2. 5" 560MB-500MB/sn SSD alınır mı?
Şu an ki fiyatı 219 TL ama bu indirimli fiyatı 2 ay geçerli sizce alınır mı?
120GB da alabilirim. Sadece Windows kurayacağım içine.
Utanmadan hala BX500'ü savunuyorsunuz ya bravo. Yazık o mesajlarınıza.@#Burhan# En ufak bir bilgin yok demek ki bu konularda, savunman yoksa suç atmayı çözüm yolu sanıyorsun, yazık. Kendini kandırmaya devam et.
Zamanında kendim kullandığım bir SSD idi.@#Burhan# En ufak bir bilgin yok demek ki bu konularda, savunman yoksa suç atmayı çözüm yolu sanıyorsun, yazık. Kendini kandırmaya devam et.
Bu SSD savunulacak bir SSD değil. Olmamış işte zorlamaya lüzum yok.@#Burhan# En ufak bir bilgin yok demek ki bu konularda, savunman yoksa suç atmayı çözüm yolu sanıyorsun, yazık. Kendini kandırmaya devam et.
O konuda haklısınız. Linç için gelmeleri doğru değil. Normal bir şekilde anlatabilirler. Açık konuşayım ben de oradan gördüm ancak amacım linç değil.Arkadaşlar haklı olabilirsiniz ancak yanlış şekilde haraket ediyorsunuz, bazı kişilerin farklı forum sitelerinde organize olup buraya linç etmek için gelmesi pek hoş olmamış.