James Donkey JD240 240GB alınır mı?

Hocam Samsung 240GB 860 EVO bak o daha iyi.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20210218_215959_com.pozitron.hepsiburada.jpg
    42,9 KB · Görüntüleme: 48
@#Burhan# En ufak bir bilgin yok demek ki bu konularda, savunman yoksa suç atmayı çözüm yolu sanıyorsun, yazık. Kendini kandırmaya devam et.
Utanmadan hala BX500'ü savunuyorsunuz ya bravo. Yazık o mesajlarınıza.
Desen ki o zaman sorunları henüz belli değildi; ben ondan önerdim, şu an olsa asla önermem. Mesajı da düzenlesen bir şey kaybetmezsin.

@#Burhan# En ufak bir bilgin yok demek ki bu konularda, savunman yoksa suç atmayı çözüm yolu sanıyorsun, yazık. Kendini kandırmaya devam et.
Zamanında kendim kullandığım bir SSD idi.
Hızları düşüyor ve sıcak çalışıyor firmware ile hallettik dediler ama boş.
Alınmaması gerek.

@Tolga Samet

Daha var bir de.
Sanırım sorunsuz kabul edilmesi için bir neden kalmadı.

Arkadaşlar haklı olabilirsiniz ancak yanlış şekilde haraket ediyorsunuz, bazı kişilerin farklı forum sitelerinde organize olup buraya linç etmek için gelmesi pek hoş olmamış.
O konuda haklısınız. Linç için gelmeleri doğru değil. Normal bir şekilde anlatabilirler. Açık konuşayım ben de oradan gördüm ancak amacım linç değil.

Mesajları kaldırılınca ne olduğunu görmediniz tabii. Bu SSD alınır mı alınmaz mı davası değil, adam diyor problemli bir SSD. Piyasadaki çoğu SSD ile aynı teknik özelliklere sahip, yongasından kontolcüsüne. Onlar değilse bu neden sözde kronik sorunlu? Firma kaç kere açıklama yaptı veya revize çıkardı? Anlamak mümkün değil, basit bir olay. Fiyatı bir tık yükselmiş, sırf F/P olmadığı için tercih edilmez belki ancak "kronik" sorunlu diye atlamak nedir?

@Oguz_Kagan Attığın konuların en azından içeriğine göz atsaydın keşke.

@Mete Yavuz Toysal Savunmamak için sebep?

Verileriniz eşeğe emanet edilecek kadar değersiz değildir.

-Recep Baltaş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…