LE olan model muhtemelen Light Edition gibi bir anlama geliyor ki okuma/yazma hızları biraz daha düşük. Diğer markalarda da emsalleri mevcut.Arasındaki fark nedir?
Ve her anakarta SSD takılır mı? (Eski anakart.)
kingston
samsung
kendisi gayet memnun 1.5 2 ay oldu
@iCharmeleon @Silinen üye sebeplerinizi tecrübelerinizi de yazın da bilinçli kullanıcı mısınız yoksa klasik bilgisiz ama her şeyi bildiğini sanan türk insanı kafasıyla yazıp yazmadığınızı ayırt edelim.
biri çöp demiş onu diyenin yaşı 10 falan muhtemelen. diğeri de uzak dur demiş ama neden yok sebep yok teknik bilgi yok.
Veremez.Samsung'un SSD'im 15205. saatine girmiş. Wear Leveling Count 89'da. JD SSD 15000. saatinde bu şekilde bir performans verebilecek mi? Bilmediğimden soruyorum.
Eki Görüntüle 377768
@finwefeanor @iCharmeleon @nqqk
Yalan dolan konuşmaları geçelim arkadaşlar kendi aranızda kullananlar var diyip duruyorsunuzda bir kişi de çıkıp ben kullanıyorum bu bu demiyor. Zihniyet yapısına bak ya. Neymiş kalitesiz malmış ben bunu 13. Cumadan beri aldım kullanıyorum. Ve 20-30 MB gibi her cihazda değişen ufak tefek değerler haricinde hiç bir değişim yok(stok değer olarak fabrika kaynaklı gelirken oluşan okuma farkları). Evet Samsung Evo 860 gibi 2misline yakın paralar bayıldığınız için daha performanslı olacak tabiki mantık açısından bakacak olursanız adamın bütçesi düşük olduğu için böyle bir yöne geçmiş + Su Adata 650 SSD'ler artık eskidi yani piyasada olsa bile performans kaybı da çok yaşanmasa parça ömürleri üretimi devam etmediği için aşınmaya uğrayacaktır. JamesDonkey SSD'ler ona göre daha yakın sürelerde çıktı piyasaya sürüldü. Adamın sorusuna adam akıllı teknik cevap vereceğinize yok şu arkadaşım kullandı çöp yok burdaki rehberde sorun çıkmış. Uyum problemleri herkeste çıkacak diye bir olay yok insanları yanlış bilgilendirip korkutmayın. Sistemim bu kardeşim buyur bilgilerim;
Bu fotorafta da yaptığım 5li ve 9lu tekrara sahip Crystal Benchmark değerlerim. Hem üzerine windows kurulu hemde 3-4 Rust, Pubg, Rainbow gibi SSD siz can yakabilecek sinir oyunlar var. Ancak şuana kadar hiç bir sorun yaşatmadı bana.
- Ryzen 5 2600X
- TUF B450-PLUS GAMING
- Crucial 16GB (2x8GB) Ballistix Sport AT DDR4 3000MHz CL17 1.35V PC RAM
- MSİ RTX 2060 veya Rogstrix RTX 2060 Ekran kartı
- WD Blue 3,5" 1TB 64MB SATA III 6GB/s 7200 RPM
- ASTRO 650W 80PLUS POWER 4x120mm RGB FANLI USB3.1 KASA
- AOC 24" G2460PF 1ms 144Hz Full HD HDMI DVI DP FreeSync GAMING MONİTÖR