Q Quardratum Hectopat Katılım 19 Ekim 2019 Mesajlar 181 23 Aralık 2019 #21 Adata alsaydin hocam , blackfriday de gerçekten çok ucuzdu.
HakanDogan Kilopat Katılım 10 Şubat 2019 Mesajlar 466 23 Aralık 2019 #22 Quardratum dedi: Adata alsaydin hocam , blackfriday de gerçekten çok ucuzdu. Genişletmek için tıkla... Hazır sistem almıştım hocam.
Quardratum dedi: Adata alsaydin hocam , blackfriday de gerçekten çok ucuzdu. Genişletmek için tıkla... Hazır sistem almıştım hocam.
Marla Singer Gigapat Katılım 13 Mart 2016 Mesajlar 8.226 Çözümler 28 23 Aralık 2019 #23 Quardratum dedi: Adata alsaydin hocam , blackfriday de gerçekten çok ucuzdu. Genişletmek için tıkla... Adatanın da çok bir farkı yok James Donkey den.
Quardratum dedi: Adata alsaydin hocam , blackfriday de gerçekten çok ucuzdu. Genişletmek için tıkla... Adatanın da çok bir farkı yok James Donkey den.
Q Quardratum Hectopat Katılım 19 Ekim 2019 Mesajlar 181 23 Aralık 2019 #24 Marla Singer dedi: Adatanın da çok bir farkı yok James Donkey den. Genişletmek için tıkla... Ben Toshiba alırkende öyle dediler , şükür tık yok.
Marla Singer dedi: Adatanın da çok bir farkı yok James Donkey den. Genişletmek için tıkla... Ben Toshiba alırkende öyle dediler , şükür tık yok.
Marla Singer Gigapat Katılım 13 Mart 2016 Mesajlar 8.226 Çözümler 28 23 Aralık 2019 #25 Quardratum dedi: Ben Toshiba alırkende öyle dediler , şükür tık yok. Genişletmek için tıkla... Bende 1.5 senedir JD kullanıyorum tık yok. Biraz şans işi.
Quardratum dedi: Ben Toshiba alırkende öyle dediler , şükür tık yok. Genişletmek için tıkla... Bende 1.5 senedir JD kullanıyorum tık yok. Biraz şans işi.
Ahbari Hectopat Katılım 19 Mart 2020 Mesajlar 43 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2020 #26 HakanDogan dedi: Hazır sistem almıştım hocam. Genişletmek için tıkla... Hocam sorunu nasıl halletiniz daha sonra? Bendeki JD SSD RAW hatası verdi ve burada sizin konuyu gördüm.
HakanDogan dedi: Hazır sistem almıştım hocam. Genişletmek için tıkla... Hocam sorunu nasıl halletiniz daha sonra? Bendeki JD SSD RAW hatası verdi ve burada sizin konuyu gördüm.