James Donkey JD240 SSD'nin 2.5 yıl sonraki okuma-yazma sonuçları

Raionxx

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba, 22 Temmuz 2018'de aldığım ve C diski olarak kullandığım James Donkey JD240 SSD hala bozulmadı ve sıkıntısız çalışıyor. Vaat ettiği 560-500MB/sn yazma hızlarını neredeyse 2.5 yıl geçmesine rağmen aynı hızları verebiliyor. CrystalDiskMark sonuçları görseldedir.

Screenshot_1.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Almayın aldırmayın derler bir de bazı dostlarımız. Herkes bütçesine göre alıyor denemeden yorum yapmasa keşke kimse. Sadece yazma ömrü daha az örnek vermek gerekirse a kalite bir SSD'ye 500TB dosya yazıp sildikten sonra sağlığı etkilenmeye başlayacaksa jd de bu değer 300TB olabilir. Bu sadece bir örnek arkadaşlar rakamlara takılmayın.

Zaman bir kriter değil. SSD'ye ne kadar veri yazdığınız bir kriter. Ben de bir SSD alırım, 10 sene kenarda durur, çıkartır test ederim ve ilk günkü performansı alırım.

SSD'ler çalışırken yıpranmaz, veri yazarken yıpranır. CDI ile yazılan veri miktarına bakın. 150 TB altında ise testin bir anlamı yok.

Ben şu anda Adata SU630 kullanıyorum. Kronik sorunlu biliyorum 1 sene oldu ve okuma yazma hızlarından hiç memnun değilim bunu kesinlikle almayın :D.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı