James Donkey JD240 SSD'nin 2.5 yıl sonraki okuma-yazma sonuçları

Zaman bir kriter değil. SSD'ye ne kadar veri yazdığınız bir kriter. Ben de bir SSD alırım, 10 sene kenarda durur, çıkartır test ederim ve ilk günkü performansı alırım.

SSD'ler çalışırken yıpranmaz, veri yazarken yıpranır. Cdı ile yazılan veri miktarına bakın. 150 TB altında ise testin bir anlamı yok.

Cdm sonuçları:

1613322476461.png

Cdı sonuçları:

1613322602188.png

Ürün bu. Açıkçası memnun değilim. 1 kere değişim yapmak zorunda kaldım neredeyse tüm verilerimi kaybediyordum.

Kaç TB yazıldı SSD'ye? Önemli olan bu.
Zaman bir kriter değil. SSD'ye ne kadar veri yazdığınız bir kriter. Ben de bir SSD alırım, 10 sene kenarda durur, çıkartır test ederim ve ilk günkü performansı alırım.

SSD'ler çalışırken yıpranmaz, veri yazarken yıpranır. CDI ile yazılan veri miktarına bakın. 150 TB altında ise testin bir anlamı yok.
Screenshot_2.png
Bu da bir kriter değil:

Pardon yanlış yazmışım, sağlığı %96 SSD'nin. ADATA'nın kendi uygulamasın da %100 yazıyordu ondan öyle yazdım.

Ürün bu. Açıkçası memnun değilim. 1 kere değişim yapmak zorunda kaldım neredeyse tüm verilerimi kaybediyordum.
Sadece 6 TB veri yazılmış. Düşük bir değer.

SSD şakaya gelmeyen bir ürün. Verilerinizi depoluyor. Bozuldu mu veriler gidiyor. O yüzden verilerinizi eşşeğe emanet etmeyin.
Eki Görüntüle 879287

Pardon yanlış yazmışım, sağlığı %96 SSD'nin. ADATA'nın kendi uygulamasın da %100 yazıyordu ondan öyle yazdım.
Sadece 15 TB. 150 TB'tan 10 kat daha az. Biz Crucial P5'e 2700 TB yazdık.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

SSD şakaya gelmeyen bir ürün. Verilerinizi depoluyor. Bozuldu mu veriler gidiyor. O yüzden verilerinizi eşşeğe emanet etmeyin.

Sadece 15 TB. 150 TB'tan 10 kat daha az. Biz Crucial P5'e 2700 TB yazdık.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Zaten bence de James Donkey SSD'ler alınmamsı gerek. Yazdıklarımdan sakın James Donkey SSD alın gibi bir çıkarım yapmayın. Ben aldığım zaman pek bilmediğim için, "Donanım Arşivi" kanalı önerdiği için almıştım. James Donkey almak yerine 30-50TL daha koyup Samsung ve kronik sıkıntısı olmayan SSD'ler alınız.

SSD şakaya gelmeyen bir ürün. Verilerinizi depoluyor. Bozuldu mu veriler gidiyor. O yüzden verilerinizi eşeğe emanet etmeyin.

Sadece 15 TB. 150 TB'tan 10 kat daha az. Biz Crucial p5'e 2700 TB yazdık.

Tabii ki çok az bir değer. Ama cidden güvenilmez. Para olsa yenilemeyi düşünüyorum. Az kala 5000-10000TL'lik veriler kaybediyordum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı