James Donkey JD27FG1MS144 monitör nasil?

Ben teşekkür ederim asıl bana çok iyi bir ders verdiniz. Sizin sayenizde güzel bir çıkarım yaptım ve Okuduğunu anlamayan birini görünce konuyu uzatmamak gerektiğini, insanların çok acımasız ve düşüncesiz olduğunu, hiçbir kanıt göstermeden başkalarına iftira atabileceğini öğrendim ve bu öğrendiğimi şimdi uygulamaya koyuyorum.

Merak ettiğim bir şey var kötü yazan arkadaşlar hiç kullandı mı? Forumda James Donkey sevilmiyor biliyorum ama kötü yazmak için kullanmış olmak gerekmiyor mu?

İnsanların bu ürünü kullanıp kullanmadığını nereden biliyorsunuz? Neden durduk yere bu markayı almayın diye öneride bulunalım? Kötü diye yorum yapıyoruz ürünü kullanmadan yorum yapıyoruz diye laf atıyorsun. Ben sana kanıtlarıyla beraber 10 sayfaya yakın şikayet konularını attım. Bana hala garip cümleler ile cevap veriyorsun. Daha JD'nin hangi ürünlerini kullandığımı bile bilmiyorsun. Seni tatmin edici nasıl cevaplar verebilirim? Okuduğunu anlamayan diye yorum yapmışsın. Daha ne diyebilirim ki.

Fiyatına göre iyi dediğiniz monitörler 24 inc yalnız. Belki konu sahibi arkadaşımız 27 inc üzerinden kendine pay ve fiyat biçmiştir.

24 inç ama olsun aklımda, tekrar teşekkürler.
Yani iyi diyipte elinde patlaması mı iyilik oluyor?
Sebebini ise Google'a James Donkey sorunlar yazarak bulabilirsin.
cümleyi bir daha okumanı şiddetle tavsiye ediyorum. Ya da dur, ben açıklayayım. "kötü" demek için nedenini paylaşmak gerek, cevabı "kötü" olarak paylaşan kişi için bunu dile getirdim. ben iyiyi söyle demedim. Zaten sonrasında kötü olmasının sebeplerini dile getirdi daha önce yazılan konuları alıntılayarak. "Google"dan bahsetmişsin, bu forumun amacı nedir? google yaz zaten yine buraya yönlendirecek. Ya da forumu takip eden birisidir buraya bakmıştır. Sırf cevap vermek için cevap vermeye çalışmayalım bence. Öte yandan "Kötü"yse sebebini bilen senin gibi kişilerin konuya "şu konularda belirtilen bazı kötü unsurları var. Özet geçmek gerekirse ...." gibi cümleler kurarak konuya açıklık getirebilirsin.

Monitörü Oyun ve Günlük kullanım olarak kullanacağım.

Bak kardeşim insanların bu yönüne aşırı şekilde ayar oluyorum.Kafalarına takmışlar JD kötü. Herifler hayatlarında JD görmemiş bile boş boş yorum yapıyor.Dediğin monitörü yaklaşık 4 ay önce İnce Hesap tan 1.200 TL'ye düştüğünde almıştım ve 4 aydır sorunsuz ve çok memnun şekilde kullanıyorum.Her JD konusu açtığında'Lütfen sadece kullananlar yorum yapsın'şeklinde yazı yaz yoksa bu insanlar kulaktan dolma bilgilerle aklını çelebilir.Ha JD evet bazı kişilerde sıkıntı çıkartabiliyor.Ama bu kullandığım süre içerisinde hiçbir sıkıntı yaşamadım.Piyasadaki en ucuz 144 Hz 1 ms 27' monitör budur.Fiyatını sonuna kadar hakettiğini düşünüyorum.Gerek ergonomisi olsun gerek ince kenarları olsun ve en sevdiğim özellliği ise arkasının gerçekten aşırı ince olması.Çok güzel bir görüntü veriyor.Yani kısacası kullanmayan insanların sözlerine kanma,sadece kullanan veya bilen insanların önerilerini dikkate al derim(JD hakkında).Şuan İnce hesapta 1.300 lira.Daha da pahalı olmadan al derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…