Bence de en azından sizin gibi insanlarla bu kadar yazı yazacak kadar aptal olmam en azından.Allah akıl fikir versin.
Bence de en azından sizin gibi insanlarla bu kadar yazı yazacak kadar aptal olmam en azından.Allah akıl fikir versin.
Teşekkürler. Bu monitörü öneririm dostum. @Berat.. SAMSUNG CRG50 24" 144Hz Kavisli Full HD Gaming MonitörBence de en azından sizin gibi insanlarla bu kadar yazı yazacak kadar aptal olmam en azından.
Ben teşekkür ederim asıl bana çok iyi bir ders verdiniz. Sizin sayenizde güzel bir çıkarım yaptım ve Okuduğunu anlamayan birini görünce konuyu uzatmamak gerektiğini, insanların çok acımasız ve düşüncesiz olduğunu, hiçbir kanıt göstermeden başkalarına iftira atabileceğini öğrendim ve bu öğrendiğimi şimdi uygulamaya koyuyorum.Teşekkürler.
Merak ettiğim bir şey var kötü yazan arkadaşlar hiç kullandı mı? Forumda James Donkey sevilmiyor biliyorum ama kötü yazmak için kullanmış olmak gerekmiyor mu?
Fiyatına göre berbat zaten. Bu bütçede bu monitörü alan net kazık yemiştir.
0 ölü piksel garantili ama her alanda en az 1 ölü piksel çıkıyor.
Garanti dersen klavye konusunda garantileri dışkı gibi monitörü bilmem ama klavyeden anlamayan monitörü mü yapıcak?
Yani iyi diyipte elinde patlaması mı iyilik oluyor?
Sebebini ise Google'a James Donkey sorunlar yazarak bulabilirsin.
Monitörü Oyun ve Günlük kullanım olarak kullanacağım.Ben kendim bu sorduğunuz model kullanıcısıyım. VA Samsung panel öncelikle herhangi bir kötü yanını görmedim. Siz kullanım açısından ne olarak kullanacaksınız bilemiyorum ancak, oyunlarda ve filmlerde benim için yeterli.
Teşekkür ederim :d Fakat attığınız monitör 4msAttığım monitörü gönül rahatlığıyla alabilirsin. Hayırlı olsun. @Berat..
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.