James Donkey SSD'im yaklaşık 2,5 aylık ve son 2 hafta içinde ilk olarak sağlığı %94'e daha sonrasında ise %75'e düştü. Teknik servise yollamayı düşünüyorum fakat bir süre daha idare etmesini istiyorum. HD Tune kullanarak sorunları tespit ettim merak ettiğim bu sorunlar anında müdahale edilmesi gereken ciddi sorunlar mı?
Nasıl müdahale edeceksiniz ki. Zor biraz. Doluluk oranını %70'i geçirmeyin bir de sürekli dosya sil yükle sil yükle yapmayın içeriği sabit kalsın yeterli olacaktır herhalde.
Hocam keşke almasaydınız bu markanın SSD'sini. Uzun vadede hep sorun çıkarıyor bu markanın ürünleri. Samsung, Kingston, Corsair, Crucial vs. bir sürü marka seçeneği var.
Hocam, ne kadar gideceğini bilmek zor. Zaten sorunlu bir model. Sector sayısı azalmış gözüküyor. Almadan önce konu açılsaydı, kesinlikle tavsiye edilmedi. Garantiye gönderebilirsiniz.
James Donkey SSD'im yaklaşık 2,5 aylık ve son 2 hafta içinde ilk olarak sağlığı %94'e daha sonrasında ise %75'e düştü. Teknik servise yollamayı düşünüyorum fakat bir süre daha idare etmesini istiyorum. HD Tune kullanarak sorunları tespit ettim merak ettiğim bu sorunlar anında müdahale edilmesi gereken ciddi sorunlar mı?
Şuan acil müdahele isteyen sorunlar yok. Olsaydı dahi zaten müdahele etme şansınız olmayacaktı. Aynı zamanda durumun henüz kritik görünmüyor olması, bir anda elinizde patlamayacağı anlamına da gelmiyor. O SSD'nin içerisine veri yüklemek cesaret ister açıkçası. Neden satın alınır halen anlamış değilim.
Marka adı sübliminal bir mesaj mı içeriyor acaba bunu çok merak ediyorum gerçekten