James Donkey JD480 sağlık düşmesi

aliberk752

Centipat
Daha fazla  
James Donkey SSD'im yaklaşık 2,5 aylık ve son 2 hafta içinde ilk olarak sağlığı %94'e daha sonrasında ise %75'e düştü. Teknik servise yollamayı düşünüyorum fakat bir süre daha idare etmesini istiyorum. HD Tune kullanarak sorunları tespit ettim merak ettiğim bu sorunlar anında müdahale edilmesi gereken ciddi sorunlar mı?

Hocam, ne kadar gideceğini bilmek zor. Zaten sorunlu bir model. Sector sayısı azalmış gözüküyor. Almadan önce konu açılsaydı, kesinlikle tavsiye edilmedi. Garantiye gönderebilirsiniz.

Şuan acil müdahele isteyen sorunlar yok. Olsaydı dahi zaten müdahele etme şansınız olmayacaktı. Aynı zamanda durumun henüz kritik görünmüyor olması, bir anda elinizde patlamayacağı anlamına da gelmiyor. O SSD'nin içerisine veri yüklemek cesaret ister açıkçası. Neden satın alınır halen anlamış değilim.

Marka adı sübliminal bir mesaj mı içeriyor acaba bunu çok merak ediyorum gerçekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…