James Donkey JD480 SSD alınır mı?

Buyurun bakınız aynı model N11'de İnce Hesap satıyor.

Evet, buna da dikkat etmiştim zaten. Bence böyle olması saçma. Alınır mı, daha ucuza daha iyileri -en azından ne olduğu bilineni- varken buna asla yanaşmam.

Valla forum Adata'nın hala giriş seviyesi ürünleri önerdiğini gördükçe neden James Donkey alınmasın demiyor değilim açıkçası

Konuyu tekrar canlandırıyorum ne kadar ilgi görür fikrim yok ama Apacer 480 GB Panther
mi alayım yoksa Sandisk'in 480 GB'lik olan SSD'sinden mi alayım ? Çok kararsız kaldım.

SSD olarak kendini kanıtlamış modeller tercih etmenizi öneririm. SanDisk'ten kastınız SSD Plus modeli ise o modeli önermem. Apacer markasını ilk defa duyuyorum. Kingston öneririm onun yerine.

SSD olarak kendini kanıtlamış modeller tercih etmenizi öneririm. SanDisk'ten kastınız SSD Plus modeli ise o modeli önermem. Apacer markasını ilk defa duyuyorum. Kingston öneririm onun yerine.
Neden SSD Plus'u önermezsiniz ? Apacher Panther'ide Youtubede yine teknoloji adına kendini kanıtlamış bir kanal incelemesini çekmişti. Kingston ile Sandisk'in arasında 100 TL fark var bu arada. Apacher Panther 1997 yılında RAM teknolojileri için oluşturulmuş bir firmaymış toplam 22 yıllık bir firma yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…