Crucial BX500 de alınabilir. James Donkey'den uzak durun.
Eki Görüntüle 455444
![]()
480 GB JAMES DONKEY JD480 2.5" 560-440 MB/s SSD Disk
480 GB JAMES DONKEY JD480 2.5" 560-440 MB/s SSD Diskwww.incehesap.com
Eki Görüntüle 455445
Samsung 860 EVO 2.5" SATA3 Solid State Disk, 500GB : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Samsung 860 EVO 2.5" SATA3 Solid State Disk, 500GB : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
Şimdi kontrol ettim de, N11'de 357 TL imiş. Bütçeniz varsa 860 EVO için 200 TL daha fazla ödemeye değer. Bütçeniz yoksa Kingston, Gigabyte, Crucial gibi daha ucuza SSD bulunduran ürünlere yönelinebilir.
Ben 3-4 ay daha bekleyeyim Samsung alabilirim belki herkese desteklerinden dolayı teşekkür ederim.Evet, buna da dikkat etmiştim zaten. Bence böyle olması saçma. Alınır mı, daha ucuza daha iyileri -en azından ne olduğu bilineni- varken buna asla yanaşmam.
Neden SSD Plus'u önermezsiniz ? Apacher Panther'ide Youtubede yine teknoloji adına kendini kanıtlamış bir kanal incelemesini çekmişti. Kingston ile Sandisk'in arasında 100 TL fark var bu arada. Apacher Panther 1997 yılında RAM teknolojileri için oluşturulmuş bir firmaymış toplam 22 yıllık bir firma yani.SSD olarak kendini kanıtlamış modeller tercih etmenizi öneririm. SanDisk'ten kastınız SSD Plus modeli ise o modeli önermem. Apacer markasını ilk defa duyuyorum. Kingston öneririm onun yerine.
O model yavaş yazma kronik sorunlu.Neden SSD Plus'u önermezsiniz?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.