James Donkey JD512 vs. ADATA XPG SX6000 PRO

ADATA MI? JD Mİ?

• ADATA

Oy: 29 93,5%
  • James Donkey

Oy: 2 6,5%

• Oy verenlerin toplamı
    31

enes544

Megapat
Daha fazla  
SSD alacağım, tavsiye için buradayım.

1. seçenek: James Donkey M.2 512 GB SSD
  • -2000 MB okuma
  • -1500 MB yazma
  • -3 yıl değişim garantisi
  • -480 TL
2.seçenek: ADATA XPG SX6000 PRO M.2 512 GB SSD
  • -2100 MB okuma
  • -1400 MB yazma
  • -515 TL
Tavsiyeleriniz nelerdir?
Linkleri aşağıya bırakıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Tabiki Adata. James Donkey vardı elimde 2 defa servise gönderdim tavsiye etmiyorum. Adata'nın imzamdaki modelini kullanıyorum gayet memnunum.

Hepinize cevaplarınızdan dolayı teşekkür ederim. Bir sorum daha olucak ben ssd takacağım yuvanın boş olup olmadığını nasıl anlayabilirim. Bilgisayarım laptop msi gl62m 7rxd 2699xtr
Bir de uygun fiyata gördüğünüz NVME m.2 ssd olurda söylerseniz sevinirim.

İkisinin arasında kalsam, bir ay sonra üzerine 200-300 lira koyup başka Samsung, sandisk, WD alırım. En azından her ikisine de bulaşmam. Adata harici harddiskim kısa sürede pert oldu. Board'u kiloyla satın alınarak üretilen JD gibi markalara da güvenmem. Hani ram desen hemen hemen her markanın bellek modüllerini Micron ürettiği için ucuzunu aş geç derim. Ama SSD'nin board'u var, kontrolcüsü var, bellek modülleri var. Üstelik bir sıkıntı olduğunda JD firmware verebilecek mi? Adata cirmware verir. En azından board'unu vs kendi üretiyor.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı