James Donkey M.2 SSD alınır mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bütçe
1500
Forumdakiler pek tavsiye etmiyor James Donkey'i. Ben İncehesap üzerinden almıştım farklı modelini 1 senedir kullanıyorum şimdilik bir problem çıkmadı.

Ben de SATA SSD'sini kullanıyorum 2 yıldır. Bir sorunu çıkmadı daha.

Son düzenleyen: Moderatör:
Asla! Ben 2.5 SSD kullanıyorum, 5 para etmez marka. Asla almayın, aldırmayın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Forumda iç yapısıyla ilgili bir konu vardı ama 1 yıl öncesine ait. Bu süre zarfında TLC bellek, DRAM gibi hususlarda hala aynı kalmışlar mıdır? Bilemiyorum. Nice firma bazı değişikler yapmıştı. Şahsen global düzeyde incelemesi bulunan ürünleri tercih ediyorum. Çünkü hem iyi bileşenler kullanıp hem de böylesine bilinmemek için büyük çaba sarf etmek lazım.

3 yıl önce James Donkey 711 almıştım hala ilk aldığım gibi üründe herhangi bir sıkıntı yok. Kulaklıklarını almayın diyen çok gördüm ama sıkıntı yaşayan pek görmedim.

Tofaş kullanan birçok kişi var, bu Tofaş'ı iyi yapar mı? Yapmaz. Senin sıkıntı yaşamaman da ürünün berbat olduğu gerçeğini değiştirmez.

Verilerini depoladığın bir ürün en iyisi olmalı diye düşünüyorum RAM bozulsa ekran kartı bozulsa da verileri alabilirsin hard disk bozulursa kurtarması zor olur diye düşünüyorum o yüzden iyi marka modeller bakmalısın.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı