James Donkey Neden Sevilmiyor?

boberkurwa

Picopat
Daha fazla  
Yaklaşık 3 senedir James Donkey 710 kullanıyorum. Zamanında araştırdım ses kalitesi olarak oldukça iyi ve fiyatı uygundu. Aldım ve 3 sene oldu. Soyulma dışında hiçbir sıkıntı da yaşamadım. Geçen gün bir kulaklık önerisi görünce bu kulaklığın üst modeli olan 712 modelini önerdim. Ve bayağı bir dislike aldım. Nedenini merak ediyorum bu kulaklık neden sevilmiyor? Şimdiden teşekkürler.

Herkesin yaşadığı tecrübeler farklı hocam. Ben de monitörünü kullanıyorum, 2019 yılında almıştım. 2 ay öncesine kadar ben de memnundum ama şimdi ekranda kredi kartı büyüklüğünde görüntü gidip geliyor. Bunu başka markada da tecrübe edebilirdim tabi ama şimdi James Donkey ile bunu yaşayınca bir daha pek almam diye düşünüyorum. :)

Yaklaşık 3 senedir James Donkey 710 kullanıyorum. Zamanında araştırdım ses kalitesi olarak oldukça iyi ve fiyatı uygundu. Aldım ve 3 sene oldu. Soyulma dışında hiçbir sıkıntı da yaşamadım. Geçen gün bir kulaklık önerisi görünce bu kulaklığın üst modeli olan 712 modelini önerdim. Ve bayağı bir dislike aldım. Nedenini merak ediyorum bu kulaklık neden sevilmiyor? Şimdiden teşekkürler.

Bireysel olarak yorumlamak her zaman en iyisi herkesin düşünce yapısı ve markalardan gelecek özellikler farklılık verebilir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı