James Donkey ölü piksel ve iade süreci

Screenshot_2020-02-09-08-50-58-762_com.miui.gallery.jpg

Arkadaşlar şahsen bu monitörü aldığıma biraz pişmanlık oluşmaya başladı. Bana çevremde JD uzak dur dediler ama ben bir şey olmaz diye bu monitörü satın aldım. Ürünün sayfasında "0 ölü piksel garantili" diyor ama ben geldiğinde sol alt tarafta 1 tane ölü piksel buldum. Büyüme riski var dediler hemen değişim için kargoya geri yolladım. 1 haftadır "inceliyoruz" diyorlar. Bir sıkıntı çıkarmazlar değil mi? Biraz stres yapıyorum sorun olur diye.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ölü piksel varsa sıkıntı çıkmaz ama keşke öyle diyenleri dinleseymişsiniz. 1300 TL'ye 24inch 144Hz Güzel monitörler var keşke 3 inch için böyle bir hata yapmasaydınız. Tavsiyem iade hakkınız varsa iade edip başka monitörlere yönelmek.

Ölü pixel şans işi ama o paraya AOC 24G2U monitörler varken James Donkey almak saçma olmuş birde malum kişi "Sıfır ölü piksel garantisi" ile reklam yapıp cebini doldurdu.
Hocam öyle yada böyle ben 27 inç 144 hz arıyordum. Bu fiyata en uygunu diye aldım. Monitör geldiğinde beklentimin üstündeydi, renkler canlı, ince, büyük, işlevli.. Tek sıkıntı sol altta ki küçücük siyah nokta. İstesem iade edip paramı da alırdım ama değiştirilmesini istedim.. benim için çok güzel bir monitör 1 haftadır incelemeleri beni biraz endişelendirdi o kadar

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı