James Donkey PSU nasıldır?

Bütçe
yok

ditrimo

Zeptopat
Daha fazla  
James Donkey PSU kullanmış olup herhangi bir sorun yaşayan var mı? Çok ağır bir sistemde kullanmayacağım ofis bilgisayarı için uygun olur mu? Bazı kötü yorumlar gördüm ama hiçbiri kullanıcı yorumu değil, kullanmış olan varsa ve bilgi verebilirse iyi olur.

Kullanıp yazan yok. Kullanmadan yazan sayısız eleman var. Tamam biliyoruz Çin malı... Piyasaya göre ucuz... Görece kalitesiz... Ama pragmatik olup ofis bilgisayarını 3-4 yıl idare edebilecekse.
Neden olmasın?

Genelde önerilmez mümkünse başka markalara yönelin. Sertfikalarına bakabilirsiniz alacağınız modellerin.
OVP / UVP / SCP / OTP / OPP sertifikaları olduğu yazıyor ki bu da benim için gayet yeterli. Ağır yük altına sokmayacağım sadece web ve ofis işleri için kullanacağım, anlamadığım bir şekilde önyargı var ve bu önyargının sebebini yazan da yok.

Masrafa girmek istemiyorsanız kullanılır. İyi markalara göre riskli tabii ama aldığınız risk çok yüksek değil.

OVP / UVP / SCP / OTP / OPP sertifikaları olduğu yazıyor ki bu da benim için gayet yeterli. Ağır yük altına sokmayacağım sadece web ve ofis işleri için kullanacağım, anlamadığım bir şekilde önyargı var ve bu önyargının sebebini yazan da yok.
Hocam PSU'nun kalitesi öyle belirlenmiyor. Önemli olan iç bileşenleri, regülasyon testi vb.
James Donkey PSU kullanmış olup herhangi bir sorun yaşayan var mı? Çok ağır bir sistemde kullanmayacağım ofis bilgisayarı için uygun olur mu? Bazı kötü yorumlar gördüm ama hiçbiri kullanıcı yorumu değil, kullanmış olan varsa ve bilgi verebilirse iyi olur.
Sistemde mi gelecek yoksa alacak mısınız?

eski anakartımın işlemci soketi bozulduğu için
msi a520m a pro anakart
ryzen 5 5500
james donkey 650 watt psu aldım
bir de eski sistemimden kalan gtx 650 ti ekran kartı var. Dediğim gibi sistemde render yapmayacağım ya da oyun oynamayacağım sadece ofis işleri ve web amaçlı kullanacağım. Sistem wattını araştırdığımda max 300 watt çekeceği yazıyor. Eğer bu psu %40 yükte çalışırken sorun çıkarmayacaksa benim için sorun yok. Çünkü dediğim gibi ofis bilgisayarı ve fazla masraf yapmak istemiyorum.

eski anakartımın işlemci soketi bozulduğu için
msi a520m a pro anakart
ryzen 5 5500
james donkey 650 watt psu aldım
bir de eski sistemimden kalan gtx 650 ti ekran kartı var. Dediğim gibi sistemde render yapmayacağım ya da oyun oynamayacağım sadece ofis işleri ve web amaçlı kullanacağım. Sistem wattını araştırdığımda max 300 watt çekeceği yazıyor. Eğer bu psu %40 yükte çalışırken sorun çıkarmayacaksa benim için sorun yok. Çünkü dediğim gibi ofis bilgisayarı ve fazla masraf yapmak istemiyorum.
Hocam çok daha iyileri var. Niye hemen inat edip bunu alıyorsunuz ki? Maksimum bütçeniz nedir?

@roxy1881 Şaşırtıcı şekilde DC-DC ve yalandan iç bileşenlerini koymuşlar. Bakabilir misin o fotoğrafa? Bu arada Fazeon'un PSU'su ile tıpatıp aynı tasarıma sahip. Üreticinin sitesinden bulunabilir yani. Yusuf hocamız aktif olsa o çok iyi bakardı.

Son düzenleme:
Hocam çok daha iyileri var. Niye hemen inat edip bunu alıyorsunuz ki? Maksimum bütçeniz nedir?

@roxy1881 Şaşırtıcı şekilde DC-DC ve yalandan iç bileşenlerini koymuşlar. Bakabilir misin o fotoğrafa? Bu arada Fazeon'un PSU'su ile tıpatıp aynı tasarıma sahip. Üreticinin sitesinden bulunabilir yani. Yusuf hocamız aktif olsa o çok iyi bakardı.
sistemi ofis odaklı olarak kullanacağım için çok önemsemedim en uygun fiyatlısını aldım açıkçası, incehesaptaki 5 yorumun hepsi de makul seviyede olduğunu belirtiyordu. Dediğim gibi eğer max %40-45 seviyesi kullanımda aşırı sorun çıkartacak bir psu değilse iade işlemi vs. uğraşmak istemiyorum. Bu konuyu açmamın sebebi forumlarda negatif yorum yapanların somut bir şeyler sunmamasıydı ve kullanıcısı varsa ondan geri dönüt almak istememdi.

@roxy1881 Platformuda tamamen aynı. İç bileşenlerin dizilimi aynı. Yijian'ın bağlantısını atamayacağım platformunu kullanıyor.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı