James Donkey PSU sorun yaratır mı?

TUF650b vardı da oyun oynarken kapanıyordu bazen. Ben de bir daha 650W almak istemedim hazır yenilerken ekran kartına hazırlık olsun diye. Serverciydi benim o dediğim diğer arkadaş ta. Ben de ona güvenerek aldım. Sorun yaşamıyorum aslında memnun etti. Sen kötü bir şey mi yaşadın bu markayla? Ben 712 ile 619 da kullanmıştım 3-4 sene önce memnun etmişti ikisi de. Hatta Gamepower Kyruse da var bende hem hafif hem ekolayzırla güzel bir tını yakaladım onunla da. Hem mikrofonu çok memnun etti beni, HS80Max'ın mikrofonunu tokatlıyor vallahi. Seslendirme yaparken onu kullanıyorum hatta.

Hocam, resimleri bile sahte olan bir PSU'ya ben açıkçası güvenmem. Hold-up süresi, ripple değerleri, kullanılan kondansatör markaları ya da DC-DC dönüşüm olup olmadığı gibi temel teknik bilgiler tamamen belirsiz. Bunların hiçbiri doğrulanamıyor. Corsairde ise bu detaylar en azından biliniyor, teknik testleri ve incelemeleri mevcut. Ayrıca 750W modeli olsa bile gerçekten bu gücü verip veremeyeceği ciddi bir soru işareti.

Hocam, resimleri bile sahte olan bir PSU'ya ben açıkçası güvenmem. Hold-up süresi, ripple değerleri, kullanılan kondansatör markaları ya da DC-DC dönüşüm olup olmadığı gibi temel teknik bilgiler tamamen belirsiz. Bunların hiçbiri doğrulanamıyor. Corsairde ise bu detaylar en azından biliniyor, teknik testleri ve incelemeleri mevcut. Ayrıca 750W modeli olsa bile gerçekten bu gücü verip veremeyeceği ciddi bir soru işareti.
Ekran kartı çıkışı stabil 220W kadar verebiliyor sanırım. Testlerde öyle bişeyler gözüküyordu. Bir sorun çıkartırsa sana yazarsam bana da yardımcı olur musun yeni PSU seçme konusunda?

Ekran kartı çıkışı stabil 220W kadar verebiliyor sanırım. Testlerde öyle bişeyler gözüküyordu. Bir sorun çıkartırsa sana yazarsam bana da yardımcı olur musun yeni PSU seçme konusunda?
Olurum hocam. Voltaj değerleri tam yükte çok düşük değilse sıkıntı çıkarmaz.

Bu arada sanırım Gamepower ile aynı OEM üreticiye ürettiriyorlar veya resim tamamen sahte. Aynı resmi kullanıp yapıştırmışlar.

Eki Görüntüle 2533352

Eki Görüntüle 2533353

@Loyalty571
@Kambur_Kaplumba herhalde şu fotoğraflar yalanmış. Gamepower mevzusu sıkıntılı.

2500TL'ye Corsair CX650 varken ben olsam almazdım. Hem detaylı bir Teardown'u var hem de testlerde kendini kanıtlamış bir model.
Aynı PSU platformunu kullanıyor olabilirler. Esas belirleyici olan içindeki komponentlerin kalitesi. Platform aynı olsa bile kaliteli kapasitörler ve sağlam koruma devreleri kullanılırsa güvenilirlik ve performans ciddi şekilde artar. Test ve komponent incelemesi yapılmadan sadece platform üzerinden değerlendirme yapmak yüzeysel kalacaktır.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı