James Donkey PSU nasıldır?

Bütçe
yok
@roxy1881 Platformuda tamamen aynı. İç bileşenlerin dizilimi aynı. Yijian'ın bağlantısını atamayacağım platformunu kullanıyor.
Dış kasa tasarımı öyle duruyor, iç bileşen olarak James Donkey'e pek ısınamadım aynı fotoğrafı Gamepower dahil her yerde kullanıyorlar. Üç firma da yüksek ihtimalle Yijian'a ürettiriyordur.

Dış kasa tasarımı öyle duruyor, iç bileşen olarak James Donkey'e pek ısınamadım aynı fotoğrafı Gamepower dahil her yerde kullanıyorlar. Üç firma da yüksek ihtimalle Yijian'a ürettiriyordur.
Platformu ve iç bileşenlerin dağılımı tamamen aynı. Fazeon ile tıpatıp aynı PSU'lar yüksek ihtimal. Bunun regülasyonu daha iyi olabilir çünkü 12V'den tam 650W veriyor. Fazeon 552W veriyordu çünkü etiket hilesi var ve 12V bobini küçük yapılmış. C- falan olur heralde, OCCT testi lazım.

İnsanlara bunu nasıl açıklayacağız? Hepsi aynı ise biz nasıl "kalitesiz PSU değil" diyeceğiz? Fazeon yeni bir marka olduğu için sorun olmadı. Bunlar büyük sıkıntı.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı