Kingston SSD de güzel, 4 aydır kullanıyorum. Şimdilik bir sıkıntı çıkmadı. Yaklaşık 6-7 kere Windows kurmuşumdur (Notebook Yüzünden çünkü sürücü sorunu vardı)
Kingston A400 SSDNow 240GB 500MB-350MB/s Sata3 2.5" SSD en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
www.hepsiburada.com
Bu arada Crucial ile ilgili de araştırma yaptım. çabuk bozulabiliyormuş ayrıca her ne kadar okuma ve yazma hızı yüksek olsa da random read hızları düşük.
40 TB Dayanıklılık, Bir SSD için bence düşük. En az 80TB Olmalı.
Ben 2 yıldır James Donkey'in 480'lik modelini kullanıyorum hiçbir sorun yaşamadım. Ne ısındı ne de yavaşladı. Aldığım dönemde diğer markalara göre çok daha cazipti. Ancak fiyatlar bu kadar düşmüşken daha bilindik markalara yönelmek en iyisi.
James Donkey SSD'nin firmware güncellemesi bile yok. Kendi sitesinde SSD'ye dair hiçbir bilgi yok. Adı belirsiz, şanı belirsiz. TBW değeri bile belirsiz. Crucial almayı eşek almaya tercih ederim.
Çok köklü gerçekten. Ayrıca mesajına atılan emojilerden mesajının doğru olup olmadığını da öğrenebilirsin. Her mesaj için değil ama seninki için geçerli.