James Donkey vs MSI monitör

Normalde kaliteli bir model diye biliyorum aslında ama bende baktım sorun yaşayan var bir daha önermem.
O fiyat aralığında en az sorun çıkartacak 2 ips monitörleri önermişsiniz. Ölü pikselden dolayı değişim istediğinizde cok rahat değişim yapıyor bu markalar. (satıcıya göre değişebiliyor.) Bu fiyatlara en iyi alınabilecek birde Asus marka monitör var bildiğim kadarıyla onlar 3 üstü ölü piksele değişim yapıyor

Hocalarım selamlar,
Yeni toplayacağım sisteme bir monitör alacağım fakat 2 seçenek arasında kaldım;
1) James Donkey 27" 144Hz 1ms VA panel.
2) MSI Optix 27" 144Hz 1ms IPS panel.
Sizce ikisi arasındaki 200 TL fiyat farkına değer mi?
Sistem:
Intel Core i5-10400F.
MSI GeForce GTX 1660 Super Gaming X.
Patriot 3000MHz CL16 16 GB (8×2)
MSI B460M-A PRO.

Atla eşeği karşılaştırmak resmen bir hakaret hocam.

O fiyat aralığında en az sorun çıkartacak 2 ips monitörleri önermişsiniz. Ölü pikselden dolayı değişim istediğinizde cok rahat değişim yapıyor bu markalar. (satıcıya göre değişebiliyor.) Bu fiyatlara en iyi alınabilecek birde Asus marka monitör var bildiğim kadarıyla onlar 3 üstü ölü piksele değişim yapıyor
Değişim yapmaktansa almamak daha mantıklı değil mi? Forumda sıkıntı yaşayan çok kişi var.

Herkese çok teşekkürler.
Zaten klavye mouse ekran kartı kasa MSI markasından toplarladım.MSI fanboy'u değilim fakat çok üst düzey bir marka bence sadece aradaki 200tl panel farkına değer mi diye sormuştum tekrardan çok sağolun👐

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı