dleifteH Decapat Katılım 16 Nisan 2023 Mesajlar 548 Çözümler 5 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Kadın 10 Ekim 2023 #1 Biraz garip bir soru farkındayım ama gerçekten merak ettiğim için soruyorum. Demek istediğimi anlamadıysanız ufak tefek örnekler verebilirim: David -> Davut Joseph -> Yusuf Adam -> Adem Abraham -> İbrahim Eva -> Havva Jacob -> Yakup Umarım sorum daha net anlaşılmıştır
Biraz garip bir soru farkındayım ama gerçekten merak ettiğim için soruyorum. Demek istediğimi anlamadıysanız ufak tefek örnekler verebilirim: David -> Davut Joseph -> Yusuf Adam -> Adem Abraham -> İbrahim Eva -> Havva Jacob -> Yakup Umarım sorum daha net anlaşılmıştır
kino Yottapat! İlk 5 Haneli Mesajınız! Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Katılım 28 Nisan 2020 Mesajlar 46.546 Makaleler 42 Çözümler 148 10 Ekim 2023 #11 Emrecngz dedi: Her ismin karşılığı olmak zorunda değil ki, bunlar genelde dini figürler olduğu için ve aynı karakterler birçok dinde anlatıldığı için farklı dillere girebilmiş. Genişletmek için tıkla... Ama ne isimler var be. Ben özellikle Andromeda ile Samiramis'e hastayım. Zaten Andromeda ismi de tam bir galaksiye yakışırdı öyle güzel. Artı 0 Eksi
Emrecngz dedi: Her ismin karşılığı olmak zorunda değil ki, bunlar genelde dini figürler olduğu için ve aynı karakterler birçok dinde anlatıldığı için farklı dillere girebilmiş. Genişletmek için tıkla... Ama ne isimler var be. Ben özellikle Andromeda ile Samiramis'e hastayım. Zaten Andromeda ismi de tam bir galaksiye yakışırdı öyle güzel.
7 706111 Hectopat Katılım 28 Ağustos 2023 Mesajlar 6.020 Makaleler 1 Çözümler 29 10 Ekim 2023 #12 Julia -> Hülya Maria -> Meryem Eve -> Havva Noah -> Nuh Jasmina -> Yasemin Moses -> Musa Aaron -> Harun Solomon -> Süleyman Job -> Eyüp. Son düzenleme: 10 Ekim 2023 Artı 0 Eksi
Julia -> Hülya Maria -> Meryem Eve -> Havva Noah -> Nuh Jasmina -> Yasemin Moses -> Musa Aaron -> Harun Solomon -> Süleyman Job -> Eyüp.