levent_yavuz
Hectopat
Buralarda pek tavsiye edilmeyen ve beğenilmeyen bir ürünü alarak kendim incelemek istedim.
Mouse ve klavyesini kullanıyorum, çok memnunum ve güvendiğim bir kanalın incelemesine istinaden 27" monitöre geçmek istediğimden bu monitörü denemek istedim. Kıyaslamayı 24" Viewsonic monitör ile yapıyorum.
Artıları:
Yaşadığım teknik sorunlar:
Markadan bağımsız bir konu olduğunu düşünüyorum yardımcı olabilirseniz sevinirim.
Mouse ve klavyesini kullanıyorum, çok memnunum ve güvendiğim bir kanalın incelemesine istinaden 27" monitöre geçmek istediğimden bu monitörü denemek istedim. Kıyaslamayı 24" Viewsonic monitör ile yapıyorum.
Artıları:
- Tasarım çok güzel, ince bir monitör olması çok keyifli.
- Malzeme kalitesi buralarda yazılanların aksine çok iyi.
- Panel Viewsonic'e göre daha başarılı geldi, renkleri daha iyi.
- Ölü piksel çıktı 2 tane, iade edeceğim.
- Kutudan çıkan HDMI 2.0 kablo ile 120 Hz görüntü alabiliyorum.
- Pivot özelliği var ama 27" ile kullanılmıyor, Pivot ayak 24" e göre tasarlanmış sanırım.
Yaşadığım teknik sorunlar:
Markadan bağımsız bir konu olduğunu düşünüyorum yardımcı olabilirseniz sevinirim.
- Ekran kartım Asus HD 7950i normalde OC ile kullanıyorum, 75 Hz'de sorunsuz çalışırken 100, 120 Hz'de masa üstünde ekran titreme yapıyor ama oyunda titreme olmuyor. Ekran kartının sürücüsü güncel.
- PUBG ve Dying Light ile test ettim. 60 ile 120 Hz arasındaki farkı anlayamadım. Sorun bende mi yoksa yüksek Hz olayı sıkma bir konu mu?
Son düzenleyen: Moderatör: