JamesDonkey 27" 144Hz Monitör Görüşlerim ve Sorunlar

Jd nin klavyesini kullaniyorum kaliteyi hissetiriyor. Fakat kulakliklarinin gamepower ile tipa tip ayni oldugunu gordukten sonra cok gozumden dustu sadece marka basiyor havasi verdi kalitesiz mi degil mi artik orasini allah bilir.

Kim ne kadar para verirse onu kullanıyor, bunlar hep ürün yerleştirme

O güvendiğin kanalı tahmin ediyorum bende birçok farklı yerden takip ediyorum ancak tarafsız olduklarından şüphe duymaya başladım. Çelişkili konuşuyor. James Donkey markasının, Corsair, Asus gibi markaları rakip gördüğünü söylüyordu övüyordu ancak klavyelerinde bile en kalitesiz switchlerini alıp test ediyordu. İlginç.

JD işte ne bekliyordun diye bir yaklaşım var ölü piksel her panelde çıkabiliyor.
Ben de iade hakkım olduğum alıp denemek istedim.
Bir süre daha 24 ile hayatıma devam edeceğim anlaşılan.

120 Hz olayını çözemedim.
JD'yi görünce millet hemen gömmeye gelmiş ama Hz konusunda cevap yok henüz

Son düzenleyen: Moderatör:
Display Port ile deneyin. Kullandığınız kablo HDMI 2.0 mı? İncelemesini izlemedim farklı bir ayarı da olabilir.
DP kablom yoki pazartesi edineceğim ama çok önemi kalmadı
iade edeceğim monitörü

Elemanın birçok güzel incelemesi var, hakkını yemem ama şişirme işler her kanalda olduğu gibi onda da var.
Tarafsızlık konusunda haklısınız, sponsorluk diye birşey vari her kanal yapıyor.
Neyse ben aldım denedim, sonucu yazdım.
Hem JD merak etmiştim hem de 144hz olayını.
Sonuçta param boşa gitmedi. Ölü piksel olmasaydı kullanırdım ama şuan bir anlamı kalmadı.
Ölü piksel zaten olmayacak bir de bunun garantisini vermek nedir ya.
Her marka garanti vermiyor, uğraştıranlar olabiliyor. Araştır görürsün.

Sponsorun göndermediği ürün mü var zaten teknoloji dünyasında? Teknoseyir ekibini hayal etsene sırf para kazandırıyor diye bir incelemede markayı gereksiz yere şişirmişler mi? Güzel videolar yapıyor ama inceleme değil onun yaptığı. Detay, teknik bilmeden inceleme yapılmaz. Umarım büyüdüğünde farklılaşır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…