JamesDonkey'in Fiyat Performans Monitörü

Yorumlarınızın hepsi çok değerli, ilginize çok teşekkür ederim. Ben de biliyorum 2K minimum çözünürlüğüm olmalı bu sisteme. Ancak bu sistemi toplarken öyle çok param vardı diyemem. İmkanım vardı aldım yurt dışından diyebilirim. Şuan için 2K ve özellikle 144hz ürünler benim bütçemi zorlar nitelikte. Dolayısıyla çalışma ortamım için monitör(ler) almak, elimdekini yenilemek istiyorum.

İlk etapta belkide 144hz 27 inç 1080p solo bir monitör işimi bir nebze görecektir. VA panel olarak şu aşağıda linkini bıraktığım monitör benim çok hoşuma gidiyor. Şayet kendisi 1900-1800 civarlarına indirime girerse, düşünmeden almak istiyorum. Bu ürün hakkında neler düşünüyorsunuz?

Samsung LC27FG73FQMXUF 27" 1ms (2xHDMI+Display) Full HD Curved Oyuncu Monitor

Peki ya 2 tane 24 inç, ya da 2 tane 22 inç yapıp oyunlardan mı feragat etmeli? 60hz'de ekranım çok çok yırtılıyor. Düşük bütçeyle çözemem gibi duruyor.

Edit: yazım hatası

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı