Japon Anime'si izliyor musunuz ? İzliyorsanız ne izliyorsunuz ?

Sword Art Online, Danganronpa Kibou no Gakuen to Zetsubou no Koukousei, Bakuman serisi, Another, Binbou Gami ga, Bleach, Elfen Lied, Noragami( giriş jeneriğini çok sevmiştim), Psycho Pass ve birde Hayao Miyazaki'nin ölümsüz eserlerinede bakabilirsin. Anime isimlerini yazarken büyük harf kullanmak istedim herhangi bir ifade belirmek için değil ^_^ Bu animeler benim en iyiler listem kesinlikle beğenirsin diye düşünüyorum. :D
 
Profil resmimden anlayacağınız üzere en sevdiğim anime Bleach. Olay kurgusu çok iyi ,bolca aksiyon dövüş var,dram var (gözlerimin dolduğu sahneler oldu :'( ), komedi var (hap var cigara var :D) (neredeyse her bölüm güldürüyor ayrıca bölümlerin sonunda ayrıca komik sahneler yer alıyor) ve çok yaratıcı bir anime . Başlarsanız bırakamazsınız. En azından benim için öyle oldu. Bence anime izleyip Bleach'i izlemeyen çok şey kaybeder :)

Bleach'ten başka Naruto ,One Piece, Death Note da mutlaka izlenmeli ;)
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı