Japonca nasıl öğrenilir?

Recklees

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
sapphire rx 7600xt ryzen 5 7500f msi pro 620m-e corsair vegance 16gb 5200mhz GOODRAM 1TB PX700 Gen4x4 M.2 2280 NVMe SSD (7400MB Okuma / 6500MB Yazma)
Arkadaşlar Japonca öğrenme istiyorum fakat Duolingo iyi gibi değil. Nasıl öğrenebilirim nereden başlarım?

Yeterli seviyede. Rehber daha hızlı götürür ama zaman derdiniz yoksa İngilizce > Japonca olarak Duolingo kullanabilirsiniz.

Hocam ben 18'imde taşınmak istiyorum o yüzden öğrenmek istiyorum. Bir de okulumda bu sene gezi olma şansına karşın istiyorum.

Hocam ben 18'imde taşınmak istiyorum o yüzden öğrenmek istiyorum. Bir de okulumda bu sene gezi olma şansına karşın istiyorum.

Anime gibi içerikler tüketip rehberi kullanabilirsiniz o zaman. N3 seviyeyi de kendiniz bir şekilde çözerseniz orada yaşayacak kadar bilginiz olur.

Anime gibi içerikler tüketip rehberi kullanabilirsiniz o zaman. N3 seviyeyi de kendiniz bir şekilde çözerseniz orada yaşayacak kadar bilginiz olur.

Bu satılan öğrenme set kitapları var onlar iyi mi?

Bir de rehber derken ne oluyor?

Son düzenleyen: Moderatör:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı